הטרנד הנוכחי שאפשר לקרוא לו גם הטנגו האחרון .. חמאת בוטנים עם ממרח שוקולד מרדצים יחד על פרוסת באגט, ההתפרעות חסרת המעצורים שלנו בימים אלו .. ואם אתם מאוהבי חמאת הבוטנים אתם בטח מבינים על מה אני מדברת.. ולמה אי אפשר להפסיק, פשוט אי אפשר להפסיק, כי זה טעים.
מתכון ? לא צריך מתכון, לוקחים פרוסת באגט ומעליה עורמים מעט חמאת בוטנים עם ממרח שוקולד ! נוגסים ונהנים. זה מה שרציתי לכתוב לכם, על זה חשבתי מיום שישי, וחיכיתי להיום !
אבקת חמאת הבוטנים של PB2 Foods כשרה, טבעונית, נטולת גלוטן, לא מהונדסת גנטית שקיבלתי בהזמנה הקודמת ואוהבת לשלב עם ממרח שוקולד
שמחה על המוצר הזה שיש לו חיי מדף ארוכים, שהוא טעים ביותר, שאני לומדת לצרף אותו לדברים חדשים , מערבבים 2 כפות אבקה PB2 ב-1.5 כף מים עד לקבלת מרקם חלק וזה מוכן.
מכיל בוטנים קלויים סוכר ומלח.
ממרח השוקולד חלב עם אגוזי לוז, זה זה או מה שיש לכם בבית, פשוט למרוח על פרוסת בגט יחד עם חמאת הבוטנים, התגלמות הטעם האהוב עלי – מתוק + מלוח ! נטול גלוטן, נחטף עוד לפני שהצלחתי לשחרר את ההזמנה מהאריזה .. מזל שהגיעה הזמנה נוספת
את ממרח השוקולד תוכלו למצוא פה
שבוע נפלא
באהבה גדולה