הדור הבא שלי

מזל שיש בן זקונים שאוהב לבשל.כי אני פחות אבל רון מאוד. הוא רואה תוכניות בישול ושולח את הבכורה כל ראשון עם קופסת עוגיות לצבא.רון אוהב אסייאתי סושי, פתאי, הוא אוהב את הסלומון ואת הטונה את השילוב של הסויה עם השום ואיך אפשר בלי טעם הג'ינג'ר החזק.אז נכנסו לאחה"צ במטבח והכנו קערת פוקה לארוחת ערב מעולה

קערת פוקה זה  ארוחה שנכנסה למטבח משפחת ניר אחרי שאכלנו את זה בחו"ל, אהבנו מאוד ועם הכנה קטנה מראש הצלחנו לשחזר את הטעמים שלה והחלק הכי טוב זה קיצור הדרך שאני מאוד מחבבת , לא צריכה להתמודד עם קילוף שום וחיתוך הג'ינג'ר ותוך שעה קטנה ארוחת ערב של מסעדה מונחת על השולחן.   מצרכים: אורז לסוגיו (אני אישית אוכלת עם קינואה) סלומון טרי חתוך לקוביות אצות וואקמה אדממה אבוקדו חתוך מלפפון חתוך נבטים וכל ירק שמתאים לכם רוטב 1 כפית רוטב דגים 1 לימון סחוט 2 טבליות שום כתוש של דורות 1 טבלית ג'ינגר כתוש של דורות 1 כף סויה המצרכים של פוקה רון לעבודה הפשוטה להכין אורז, קינואה ,פשוט לחמם כף שמן זית, כוס אורז וכוס וחצי מים להרתיח וזה מוכן,  בסיר אחר את האדממה להוסיף עם מים רותחים עם מלח עד שרכים, כוס אצות וואקמה להשרות עם כוס מים פושרים עד שמתרככים ולסחוט. לרוטב מערבבים את כל המצרכים, פשוט! רוטב הפוקה שלנו בונים את הקערה האישית להניח את האורז (או הקינואה) ומעליו את כל התוספות שמתאימים לנו ולטבל עם הרוטב האסיאתי שהכנו. פוקה   כמה טוב שיש דור המשך שאוהב את המטבח !