דלעת ספגטי- נעים להכיר

אטריות דלעת

אטריות דלעת 2

דלעת ספגטי בחמאה לתנור

ספגטי הוא ספגטי הוא ספגטי לא?

אז זהו שלא .

ישנה דלעת חמודה שתוכה חוטים טעימים ומתקתקים

היות ודומים הם לספגטי היא מכונה דלעת ספגטי.

אם תחתכו אותה כשהיא לא מבושלת לא תראו זאת ,אבל אם תבשלו בסיר מים או בתנות נפרדים לכם אטריות ספגטי כתומות וטעימות .

תכינו רוטב טעים ושלבו יחד ואתם על הגל.

רוטב מתוק או מלוח ישתלבו מצויין

רוטב אסיאתי או איטלקי נותן טעם מטורף .

בולונז כל כך טעים עם הדלעת שלא תאמינו .

והפעם בחרתי בספגטי מתוקים בחמאה ומייפל אמיתי .

קונים דלעת במשקל קילוגרם אחד שקליפתה כתומה ומבהיקה .

אופים שלמה בתנור על הרשת עם תבנית מתחת למניעת נזילה ממנה .

האפיה בחום 180  מעלות כשעה.

מוציאים מהתנור חוצים וקולפים הקליפה יורדת כמו גרב .

מנקים זרעים.מפזרים את הספגטי שנפרדים לנו על תבנית אפיה מצופה נייר אפיה

מפזרים סוכר חום,קינמון ומנקדים בחמאה .

אופים שוב עד שהסוכר והחמאה נמסים ומזהיבים

מוציאים מהתנור ,מקררים מעט ומגישים עם מייפל אמיתי ואפשר גם עם קצפת או גלידה .

זה כל כך טעים .מבטיחה .

אגב אני מתכננת למלא איתה בבצק עלים חמאה או דפוף (שמרים עלים )

יהיה טעים פה.

חכו.

דלעת ספגטי מפוררתדלעת ספגטי

תמונת הדלעת השלמה נלקחה מאתר אינטרנט .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.