דג פורל בתנור סתם כי בא לי לפנק את סבא

אז שיהיה לכולם ברור אני לא אוכלת דגים !

1

למה?

כי אני אוהבת דגים רק שהם שוחים בתוך אקווריום

יפים צבעוניים ועושים פלום… פלום…

יכולה להביט בם שעות ואפילו לשיר להם:

"דג דג דג

דג דג דג

במים במים

שט שט שט"

לא טועמת…!

אבל מבשלת ומכינה לסבא, תן לו דג כל יום הוא נהנה.

ואני אם אצטרך לבשל דג כל יום בטוח יצמחו לי קשקשים.

אז פעם בשבוע אני מפנקת אותו.

זה המתכון הכי הכי פשוט וסבא אומר שהדג טעים ביותר.

אז לדג הפורל אין צורך להוריד את הקשקשים

והמתכון פשוט.

מתכון דג בתנור

5

אני הוספתי תפוח אדמה ובטטות בכלי נפרד

ולא חסה על החסה עושה ממנה סלט וסבא בעננים.

 

2

תפוח אדמה, בטטה, שמן זית, קורנית, פלפל שחור, מלח, פפריקה ולתנור…

3

4

ושלא תגידו שלא הזמנתי אתכם לטעום את הדג של סבא…

טעמתם שטפתם עיניים כאן למטה אשמח ואודה אם תעשו לסבתא לייק

כך אדע להכין עוד מתכונים…

פרגנו זה יעשה לכם רק טוב… תודה

 מוזמנים בכיף להצטרף לדף הפייסבוק שלי ברשת

 

סבתא אילנה בישלה ארוחה
פתאם באמצע החיים אני סלונה – saloona סבתא נרגשת מתרגשת ילדת שכונה " מהעידן שבגרוש היה חור כרמליסטית" לשעבר... בגיל 35 מצאתי את עצמי בתחרות "מלכת המטבח של ויצ"ו" עם מתכון בלי בשר בגלל הכשרות... אז כבר היה ברור שאגש לתחרות - ואקבל בשביל סבתא את כתר המלכות. למה? כי הייתה לי סבתא הכי הכי בשלנית בעולם ממנה למדתי את הסודות הכמוסים והקסומים של המטבח. אז זהו בשנת 1984 בויצ"ו הכריזו עלי "מלכת המטבח" בגלל גזר ממולא וארטישוק משובח. כמובן צילמו אותי "בשחור ולבן" וקיבלתי "פרס"...סיר של סולתם. אז...לא היה אינטרנט, גוגל פייסבוק וסלונה ומאז גם אני סבתא עם סבא ילדים ונכדים... כולנו זכרונים... פעם הייתי סבתא מספרת סיפורי ילדים... ועתה אני מספרת סיפורי - בישולים ... בלי סינרים. מזמינה אתכם אחרי לעקוב ומאחלת לכולם רק טוב...אילנה