דג ברוטב חלב קוקוס עם כרובית ופאק צ'וי

מנה אסייאתית מפתיעה וטעימה להפליא שהכנתי אחרי שקיבלתי תיבת הפתעות ממאסטר שף, שבה היו שלל מוצרים אסיאתיים וכל שנותר לי זה רק להפליג בדמיון….

26803292_10212945926337711_1010719701_n

למצרכים:

1 דג פרידה מפולט וחתוך לרצועות

2 פאק צ'וי חתוכים לחצי וחלוטים 4 דרות במים רותחים

חצי כרובית מחולקת לפרחים חלוטים 5 דקות במים רותחים

1 פחית קרם קוקוס מאסטר שף

1 כף מחית קארי צהובה

1/2 פלפל צ'ילי חריף פרוס

4 שיני שום קצוצות

1 כף ג'ינג'ר מגורד

2 כפות רוטב סויה מאסטר שף

1 כף צ'ילי מתוק מאסטר שף

1 כוס מים

שמן קנולה

עלי כוסברה

26171909_10212900837210511_1776761142556294021_o (1)

26755352_10212945926697720_2126078882_n

להכנה:

1. בסיר גדול שטוח לשים שכבה דקיקה של שמן. לחמם ולהוסיף את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי החריף.

2. להוסיף את מחית הקארי ולערבב עד שתימס בשמן.

3. להוסיף את החלב קוקוס ואת המים. לערבב הכל ולהביא לרתיחה. להוסיף את הסויה ואת הצ'ילי המתוק.

4. להוסיף את הכרובית והפאק צ'וי ולבשל 10 דקות.

26551171_10212945926657719_359247020_n

5. להוסיף את הפילטים של הדג ולערבב הכל יחד.

6. לבשל יחד עוד כ-7 דקות ולהסיר מהאש.

7. להניח על אורז ומעל לפזר עלי כוסברה ולהגיש.

בתיאבון