גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי

גרגירי חומוס פיקנטיים כתוספת חמה או כסלט קר .

בחורה עם מחשב נייד

הפעם בפינת החיסכון והייעול:

קנו ק"ג או יותר של גרגירי חומוס השרו אותם בקערה מלאה במיים במקרר למשך יממה.

לאחר מכן בשלו אותם בסיר או בסיר לחץ.

כשיתקררו (וכשתסיימו לנשנש חלק מכובד מהם עם קצת מלח וכמון…) חלקו למנות בשקיות ניילון והכניסו למקפיא. כל פעם תוציאו לפי הצורך,הרצון והחשק. זול ויעיל!!

גרגירי החומוס ברוטב פיקנטי של היום נפלאים הן כתוספת חמה מעל אורז או פירה והן כסלט קר בפני עצמו .

מצרכים:

3 כוסות גרגירי חומוס שכבר בושלו.(כמובן שאפשר גם יותר)

1 כף שמן

3 שיני שום כתוש

כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית כמון

קורט מלח ופלפל לפי הטעם

חופן פטרוזיליה קצוצה

1 כוס מיים

במחבת רחבה לחמם את השמן ולטגן לכמה רגעים את השום.

להוסיף את התבלינים,הפטרוזיליה והמיים ולהביא לרתיחה.

להוסיף את גרגירי החומוס לערבב ולבשל על אש בינונית עד שמרבית הנוזלים מתאדים.

והצעת הגשה עם קצת טחינה מעל