גן האירועים "גאיה" חוגג 8 חורפים ומשיק תפריט חדש בניצוחו של השף דוד גדג'

התפריט החדש מכיל מנות פרי פיתוחו של השף גדג' אשר את ההשראה שואב מהעולם כמו ומאהבתו לאוכל טוב , מגוון רחב של טעמים ייחודיים והתאמתם לחיך הישראלי .

גן האירועים "גאיה" נס ציונה - חוגג 8 חורפים צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" יחגוג החודש 8 חורפים. במקום, יושק תפריט חדש בניצוחו של השף דוד גדג' ויכלול מגוון מנות עשירות ואנינות עם השפעות קולינריות מהארץ ומהעולם.

גן האירועים "גאיה" נס ציונה – חוגג 8 חורפים
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" נס ציונה חוגג 8 חורפים
צילום: יח"צ

 
התפריט החדש מכיל מנות פרי פיתוחו של השף גדג' אשר את ההשראה שואב מהעולם כמו ומאהבתו לאוכל טוב .
הקו המנחה בהרכבת התפריט לגאיה הוא המחשבה על מגוון רחב של טעמים ייחודיים והתאמתם לחיך הישראלי .
גדג' שף מזה 17 שנים בתחום ומכהן כשף הראשי של גן האירועים מיום הפתיחה, מקפיד על חומרי גלם איכותיים, טריים וברמת תקן גבוה. לשף טכניקות בישול חדשניות, עם הקפדה על עיצוב הצלחות המוגשות לאורחים.
על-פי דברי השף:    "כל אחד שהולך למסעדה יכול לבחור את סגנונה, את מיקומה ואת המנה שיעדיף מתוך התפריט, באירועים זה שונה, חשוב להתאים את המנות הנבחרות לקהל גדול ולאפשר לכולם ליהנות מארוחה טעימה, זו המומחיות שלי וזה הקו שמנחה אותי לכל אורך הדרך ."
גן האירועים "גאיה" בנס ציונה חוגג 8 חורפים – מנות ראשונות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה חוגג 8 חורפים – מנות ראשונות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה חוגג 8 חורפים – מנות ראשונות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה חוגג 8 חורפים – מנות ראשונות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה חוגג 8 חורפים – מנות ראשונות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה חוגג 8 חורפים – מנות ראשונות
צילום: יח"צ

בין המנות החדשות :

  • תבשיל קציצות לוקוס ברוטב חריימה חורפי
  • פטריות פורטובלו- במילוי צלעות עגל קצוצות בקראסט בוטנים על מצע ריזוטו שמנת פטריות
  • smoke salmon- טאפס סלמון מעושן על מצע סלט גווקאמולי בעיטור קוויאר שחור
  • ביף וולינגטון– מאפה בשר עגל חלב בציר בקר ויין אדום .
  • סשימי סלמון – המוגש על סלט שורשים אסייתי ונגיעות רוטב על בסיס ואסאבי
  • סיגר סלמון ״ספינג״- מאפה במילוי סלמון ותרד על קרם לימון כבוש וארטישוק
  • איסטנבול הקטנה- שווארמה פרגית קצוץ על הסכין מוגשת על פיתה קראנץ׳ בתוספת טחינה וסומק
  • קנלוני עגל- בציר ירקות מוגש על רוטב שמנת ערמונים ובטטה
  • מנה טבעונית – המבורגר פורטובלו במילוי ירקות מוקפצים

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה חוגג 8 חורפים – מנות אחרונות-קינוחים
צילום: יחצ

גן האירועים "גאיה" בבעלות אנשי העסקים שחר כחלון, אבי תם ודורון עטיה ושוכן בלב שמורת טבע נדירה ופורחת.
מיקומו, בלב גבעות הכורכר הפסטורליות של בית עובד, ומעניק למבקרים בו תחושה כאילו הם נמצאים בטוסקנה או באחד מאיי יוון האקזוטיים.
העיצוב הכפרי והביתי עם נגיעות מודרניות מהווה תפאורה מושלמת לכל סוג אירוע ומטבח שף משובח המאופיין בטעמים מובהקים ומוקפדים, הופך את המאורע לחגיגה מושלמת הפועלת על כל החושים.
גן האירועים "גאיה" בנס ציונה – עיצוב כפרי ביתי עם נגיעות מודרניות
צילום: יח"צ

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה – עיצוב כפרי ביתי עם נגיעות מודרניות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה – עיצוב כפרי ביתי עם נגיעות מודרניות
צילום: יח"צ

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה – עיצוב כפרי ביתי עם נגיעות מודרניות
צילום: נדיה היבא

גאיה משתרע על שטח נרחב המאפשר באמצעות העיצוב המתאים לקיים אירועים מכל סוג והיקף.
ניתן לארח ברווחה ובנוחות בין 200 ל-1,200 מוזמנים במסגרת אירועים פרטיים ועד 2,000 איש במסגרת אירועי חברה וכנסים.
גאיה מצוידת ב"מתחם חכם". ניתן להתאים את החלל בהתאם לסוג האירוע וכמות האורחים, וזאת בזכות האלמנטים המודולריים והניידים, שמאפשרים לשנות את אופי החלל בהתאם לצורכיכם הייחודיים של האורחים. מרחב האירוח מקורה וממוזג ולפיכך ניתן לקיים בו אירועים בכל עונות השנה.
גן האירועים "גאיה" בנס ציונה – עיצוב כפרי ביתי עם נגיעות מודרניות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה – עיצוב כפרי ביתי עם נגיעות מודרניות
צילום: נדיה היבא

גן האירועים "גאיה" בנס ציונה – עיצוב כפרי ביתי עם נגיעות מודרניות
צילום: נדיה היבא

למקום רישיון עסק ותעודת כשרות.
כתובת : גן האירועים גאיה , רחוב האלופים 7 נס ציונה טלפון: 072-2132772
לאתר הבית    gaya-garden.co.il
ערכה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היח"צ