שוב שלום לכולם,
שוב בסדרת הקינוחים המותאמים לשיטה שלי (שיטת ה-30), והפעם מתכון שעבדתי עליו הרבה זמן,
גליליות מצופות בממרח אגוזי לוז וממולאות בקצפת, יאמי.
מתכון קליל, מהיר וטעים שלא תרצו שייגמר,
לכן דאגו שתמיד יהיה לכם במקרר.
קינוח אליפות, מותאם לשיטת ה-30 (3 יחידות שוות למנת שומן, עוד על עקרונות השיטה וכמויות יומיות ניתן לקרוא כאן).
אז במקום להיות מוגבלים למספר קינוחים מצומצם, שיטת ה-30 נותנת לכם את האפשרות למגוון גדול של קינוחים מותאמים שלא תרגישו שאתם בכלל בדיאטה.
אז בלי להוסיף יותר מילים בואו נקפוץ למתכון:
המתכון
מרכיבים:
גליליות:
5 כפות קמח כוסמין מלא (כוס חד פעמי קר)
חצי שקית אבקת אפיה
כף וחצי ממתיק(אבקה)
כף חמאת אגוזי לוז
4 כפות מים
ממרח אגוזי לוז:
כף חמאת אגוזי לוז
כף קקאו
כף סילאן
קצפת:
פחית קרם קוקוס(לאחר קירור כ4 שעות)
שקית אינסטנט ללא סוכר
קופסאת גבינה לבנה קטנה.
הוראות הכנה:
גליליות:
מחממים את ההחמאת אגוזי לוז כ-40 שניות במיקרו
ולאחר מכן מוסיפים את כול המרכיבים.
לשים עד בצק אחיד וגמיש.
מרדדים על גבי נייר אפיה מרוסס או מוברש בשמן
לאחר מכן מגלגלים על גבי….(מומלץ לצפות בשידור)
אופים כרבע שעה על 180°
ממרח אגוזי לוז:
מערבבים את כול מרכיבי השוקולד
לאחר מכן מורחים בתוך הגלילית עם מקל או סכין צרה.
קצפת:
מקציפים את הקרם קוקוס יחד עם האינסטנט בסיום ההקצפה מוסיפים את הגבינה ומקציפים כחצי דקה נוספת.
מזלפים לתוך הגלילית עם השוקולד מ2 הצדדים.
לטבעונים או למתכון פרווה, ניתן להוריד את הגבינה הלבנה מהמרכיבים של הקצפת.
לעוד מתכונים במגוון קטגוריות, סגנונות ומטבחים ניתן להיכנס לקישור הבא
בנוסף ניתן להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי מירב סהר שיטת ה-30
עקבו אחרי גם באינסטגרם
למתכוני וידאו ניתן להצטרף לערוץ היוטיוב שלי
להתראות במתכון הבא