גברים בסטייל – איך תעשה את זה נכון? 5 טיפים שכל אחד חייב לדעת

מי אמר שגברים לא יכולים להתלבש בסטייל ובקלות? ופעם אחת ולתמיד בואו נבין האם מתאימים את הגרביים – למכנסיים או לנעליים? גברים התפקדו! נשים ובנות זוג, הגברים שעדיין לובשים את הג'ינס הרחב ונעלי ההתעמלות – חשוב מאד שתקראו את זה.

גם גברים צריכים לקחת השראות מהרשתות החברתיות

השראות לגברים זה לא פחות מלנשים

אופנת גברים יכולה להיות מגוונת מאד, בעיקר בחורף. זה לא רק הטי שרט והג'ינס (שאני מאד אוהבת), זה השכבות, המעיל הנכון, הנעליים ואפילו הגרביים. גם לגברים יש אקססוריז שמקפיצים את הלוק.

קניות אצל גברים הן לא משהו שעושים "על הדרך". גבר חושב "פרקטית" אם הוא צריך את הפריט או לא, ואם יש לו נעל שחורה, אז "לא" צריך עוד אחת. מה שחשוב, כמו תמיד, זה לבחור בגדים לפי מבנה הגוף. לדעת מה לבחור ומה מתאים. מומלץ גם לגברים לשוטט ברשתות החברתיות ולשאוב השראות ללבוש, בדיוק כמו נשים, לפני שהם יוצאים למסע קניות.

אז איך עושים את זה ?
אני רוצה לתת לכם טעימה של 5 טיפים סופר חשובים שישדרגו את הלוק הבא שלכם:

טיפ 1 מבנה הגוף
אם מבנה הגוף שלך ישר- ובשפה שלי "מבנה מלבני"= שהכתפיים-מותניים-ואגן באותו רוחב, מומלץ להרחיב כתפיים ולבחור ז'קט עם כריות. אפשר לבחור בחולצות עם פסים לרוחב, ולהעדיף מחשוף עגול ולא V שמצר את החלק העליון.
אם יש לך בטן בולטת – שילוב שיתאים לך יכול להיות לבוש "מונוכרומטי" כלומר חולצה ומכנס באותו הצבע (כחול עם כחול, אפור עם אפור ושחור עם שחור), זה יצור מראה ארוך ורזה. אפשר ללבוש מעל זה ז'קט או מעיל בצבע שונה.
מבנה גוף מלא – ממליצה לא לקנות מידות גדולות יותר מהגוף, זה מגדיל ונראה מרושל וזרוק. עדיף לבחור במה שקרוב לגוף (לא צמוד!), נראה יותר אסוף ורזה.
אם יש לך כתפיים צרות – ממליצה לבחור חולצות שקו התפר שלה אינו על הכתף עצמה, אלא עובר אותה (גיזרת "רגלן") מה שיתן אשליה של רוחב בכתפיים.

טיפ 2 שכבות של סטייל
רוצה מגניב ושיקי? אז בלבוש שכבות תמיד תראה יותר צעיר וטוב. יש המון דרכים להתלבש בשכבות דוגמא: טי שרטים שנראות טוב, לא חרושות, בצבעי בסיס (אפור, לבן, שחור, אופייט) ומעליה חולצה מכותנה עבה מכופתרת פתוחה או חולצת ג'ינס פתוחה, או סוודר פתוח. ומעל לכל זה מעיל ז'קט מבד שונה (דמוי עור, צמר ועוד). כמובן לצרף להכל ג'ינס או מכנס כותנה צר.

טיפ 3 הז'קט
לבוש השכבות החורפי מאפשר לנו לעשות לוקים מדהימים, כמו שאתם רואים בתמונות. תשקיעו בז'קטים! קנו שניים עם אמירה כמו: ז'קט עור טוב, ז'קט דמוי חולצה מכופתרת וכמובן טי שרט. קנו מעיל ארוך צמר או מעיל טראנץ' (בלשים) שהוא לאו דווקא שחור, ממליצה על צבע: קאמל, כחול כהה או אפור. צבעים מעולים שישתלבו לכם עם המון דברים וגם משדרגים את הארון. והנה בניתם כבר לוק אחד של שכבות.

טיפ 4 הגרביים

פעם אחת ולתמיד הג-ר-ב-י-י-ם! איך מתאימים אותם? אז ככה: הגרב צריכה להיות מתאימה לצבע הנעליים – במידה ולא רואים את הרגל. אם רואים את הרגל כמו במוקסין או לאופרס, מומלץ לגרוב גרב בצבע המכנס- דוגמא: מכנס כחול- גרב כחולה עם נעל חום כהה. מה שהכי מומלץ- לגרוב גרב נסתרת (רגלית) כמו גם שנועלים סניקרס.

טיפ 5 האקססוריז

אביזרים רבותיי! גבר גם אתה צריך אקססוריז שיתבלו לך את הלוק. בחורף יש לך מבחר גדול: מהמעיל, גרביים, צעיף, חגורה, תכשיט ועד התיק. ואם אתה כזה שפחות מתחבר, אני ממליצה שתתחיל בצעיף על טי שרט חלקה בתור התחלה.

תעבירו לגברים, אלו שאתן מעריצות ורוצות שיכניסו קצת סטייל לארון שלהם. אלו שיש להם דייט היום בערב, החברים הטובים שלכם- אלו שחייבים ש-י-ד-ר-ו-ג ואם זה ממש "מקרה חירום"- תפנו אותם אליי.

לטיפים נוספים ומותאמים אישית, אני אשמח לייעץ בתהליךסטיילינג אישי הכולל פגישת יעוץ סטיילינג אישית וימי קניות.
גברים שלא אוהבים ללכת לקנות- בדיוק בשבילכם אני מציעה גם את שירות סטיילינג VIP– שכוללים הבאת הבגדים, הנעליים והאקססוריז עד אלייך.

דברו איתי,

מיטל סייפר | סטייליסטית ומלבישה אישית 052-6095393

(תמונות להשראה מאתר פינטרסט)

מיטל סייפר סטייליסטית ומלבישה אישית
יעוץ אישי לנשים ולגברים בנושאי הלבשה תדמית וסטיילינג הכולל: יעוץ אישי למיקוד וסידור ארון, יעוץ וליווי ביום קניות, יעוץ סטיילינג לימי צילום, טלויזיה והפקות אופנה והרצאות סטיילינג.