קינוח גבינה מוקצף,בציפוי תותים ובננה בג'לי

עוגת מוס תותים וגבינה

לפעמים לא צריך קינוחים מורכבים כדי להנות צריך רק כמה דקות ורכיבים פשוטים והחיים תותים.

החג הזה עם כל הטיגונים והאוכל הכבד דורש קינוחים קלים וקרים אז להיום קבלו אחד חביב שמתאים לכל חג .

צריך-

750גרם גבינה  לבנה  5%(אני אוהבת טרה היא סמיכה יותר פשוט)
שמנת חמוצה מיכל אחד
שמנת מתוקה מיכל אחד
1 מיכל גדול פרילי בטעם תות

2  אריזות אינסטנט פודינג וניל לבן
1 שקית ג'לטין 14 גרם מומסת ברבע כוס מים רותחים
1 קופסה תותים טריים ויפים – כחצי קילוגרם -פרוסים
3 כפות חמוציות ותותים מיובשים וחתוכים (קונים בחנות לפיצוחים ותבלינים )
1 בננה פרוסה
1 קופסת ג'לי בטעם תות ומים רותחים להמסתה ככתוב באריזה.
ההכנה
מקציפים את כל מוצרי החלב יחד עם אינסטנט פודינג.
בוחשים פנימה חצי מכמות התות הפרוס והפירות היבשים.
מעבירים לתבנית בינונית לפי הגובה שרוצים.(שקופה שיראו את יופי העוגה)
מכינים את הג'לי ובוחשים פנימה את שאר התותים ומעבירים מעל העוגה.
דוחפים בין לבין פרוסות בננה ומקררים היטב .מקשטים בנענע אם רוצים.
מגישים קר מאוד ונהנים.

אה ולא צריך עוגה מתחת. גם פחות קלוריות וגם תואם לפסח .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.