בראוניס שוקולד כשר לפסח

במינימום מאמץ, תוכלו להכין עוגת בראוניס כשרה לפסח וגם פרווה. מה שבטוח זה לא מרגיש "כשר לפסח" 🙂 ולא תאמינו כמה שזה טעים וממכר…

20170411_090043_HDR~4

בא לכם משהו מתוק וטעים לפסח? ולא עוד עוגיות קוקוס או בוטנים? משהו שילך מצויין ליד הקפה או התה?

יש לי את הפתרון בשבילכם!

במינימום מאמץ, תוכלו להכין עוגת בראוניס כשרה לפסח וגם פרווה. מה שבטוח זה לא מרגיש "כשר לפסח" ולא תאמינו כמה שזה טעים וממכר…

מצרכים:

2 תבניות אינגליש קייק/ תבנית בינונית אחת
200 גרם שוקולד מריר (2 חפיסות סטנדרטיות)
1/2 כוס שמן
2/3 כוס סוכר
4 ביצים גדולות
1/3 כוס קמח מצה
1/2 כוס אגוזים – אופציונאלי

אופן הכנה:

1. מחממים במיקרוגל בתוך קערה את השמן ואת השוקולד חתוך לקוביות. כדקה וחצי. שימו לב שלא יתחמם מידי, צריך רק שהשוקולד ימס.

2. מוציאים מהמיקרוגל ומערבבים, עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב עד לתערובת אחידה.

3. לתוך התערובת נערבב ביצה אחר ביצה. לאחר מכן יש להוסיף את קמח המצות ואת האגוזים (במידה והחלטתם לשים).

4. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

5. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת בינונית.

6. משטחים את התערובת לתבניות ואופים כ-20-25 דקות. אחרי רבע שעה עשרים דקות, בדקו עם קיסם את מידת האפייה.

20170409_201926_HDR~2 (2)

בתאבון!!!

קחו בחשבון , שכנראה העוגות ייטרפו במהירות 😉

XOXO

אחת שיודעת 😉

קרין מילשטיין
סטייליסטית, מאמנת כושר ובוגרת תואר שני לתקשורת ועיתונאות. זה מה שיוצר את הבלוג על תרבות, סגנון חיים, טיולים, ביקורת ספרותית, שירה ועוד... מוזמנים לקרוא, להגיב ובעיקר להנות... XOXO אחת שיודעת ;-)