בראוניז שלושה שוקולדים

את הבראוניז הזה תרצו לנסות, שלא לדבר על לטעום. בראוניז שלושה שוקולדים עשיר, ריחני ו….ממכר… תגידו שלא בא לכם עוד ריבוע 🙂

13938447_10208269563471562_9096728559636008401_nלמצרכים: (תבנית מרובעת 20X20)

1 כוס מטבעות שוקולד מריר (השתמשתי במטבעות של מאסטר שף – ממליצה בחום)

200 גרם חמאה

4 ביצים שלמות

1 כפית תמצית וניל איכותית

1 ורבע כוסות סוכר חום

3/4 כוס קמח

1/3 כוס שוקולד מכל סוג מטבעות שוקולד לבן, שוקולד חלב ושוקולד מריר (השתמשתי במטבעות שוקולד מאסטר שף)

1/3 כוס אגוזי מלך – אופציה

להכנה:

1. לשים בקערה את השוקולד המריר ואת החמאה ולהמיס יחד. לערבב עד שתתקבל תערובת הומוגנית.

2. להוסיף את הסוכר ולערבב. להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב היטב. להוסיף את הווניל ואת הקמח ולערבב עד שתתקבל עיסה אחידה.

3. להעביר לתבנית אפייה משומנת ולפזר מעל מטבעות שוקולד חלב, מטבעות שוקולד מריר ומטבעות שוקולד לבן. ניתן להוסיף גם אגוזים – אופציה.

13882489_10208269563911573_615004461142193050_n

4. לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 16 דקות.

5. לקרר לילה במקרר לפני חיתוך על מנת שיהיה מושלם.

13934963_10208269563871572_1143639234120939550_n

*** טיפ: את מטבעות השוקולד שמפזרים מעל "לקבור" בתוך עיסת השוקולד על מנת שלא יישרף בעת האפייה.

ב ת א ב ו ן!