מצרכים: (תבנית מרובעת גודל 20 על 20)
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
1 ורבע כוסות סוכר חום כהה
4 ביצים
3/4 כוס קמח
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כפית קפה נמס
2 חבילות קליק – לפי בחירה
ההכנה:
להמיס את השוקולד והחמאה במיקרוגל. לערבב עד שיתאחדו והבלילה תהיה הומוגנית. להוסיף את הקפה ולערבב.
לערבב בקערה את הביצים עם הסוכר החום. להוסיף לזה את השוקולד ולאחר מכן את תמצית הווניל והקמח.
להעביר לתבנית מרובעת 2020X ולפזר מעל חטיפי קליק. לטמון אותם בבלילה.
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.