בירגארדן אלכסנדר במודיעין -המקום החדש לבילוי .

ביר גארדןבירה תתפלאו היא משהו טבעי .משהו שאני אוהבת במיוחד בקיץ .
דרלינג ואני יושבים במרפסת שלנו עם אוכל טוב שמוכן בו במקום על גריל הגז שלנו .
חולקים בקבוק בירה והעולם נראה אחרת.
אני מאלו שאוהבות את הבירה שלה כהה ומרה ואם היא לא מסוננת אז טוב יותר .
כשהוזמנתי לחגוג את ביר גארדן אלכסנדר בפאתי מודיעין שמחתי ביותר .
בירה איכותית הגיעה למודיעין בלי לנסוע לחפש? ייאאי
בחירת המקום נעשתה בחכמה.
פאתי מודיעין,איזור תעשיה , הגעה מ-431 מכל מקום מהיר ועצבני מה שנקרא.
המקום יפיפה ,נקי ומסודר וכשהגענו לחגוג את פתיחתו עבדו על התפריט החדש והאיכותי של המקום.
האנשים שהגו את המקום הם אדם קשמה ועמית אחיאסף, שגדלו במודיעין וחזרו אליה כיזמים לתת מענה לאנשי העיר וסביבתה.

מבשלת אלכסנדר, מבשלת הבירה המובילה בישראל, ראתה את הפוטנציאל במקום ובחרה להצטרף אליהם. באלכסנדר בירגארדן תוכלו לבחור מבין 6 סוגים של בירה אלכסנדר מהחבית או מטובורג מהחבית, לצד מבחר רחב מאד של בירות בבקבוק, בכל הסגנונות ובכל הטעמים.

טוב בירה חייבת משהו ליד והמשהו הזה פשוט טעים .
המבורגרים טריים מבשר שווה .
צ'יפסים גם הם טריים ולא קפואים,פירות ים ,סלטים ופוקאצ'ות,
פיש אנד צ'יפס ועוד כהנה וכהנה .
אם למישהו בא לשבת ספונטנית לדייט, הוא יותר ממוזמן .
הבירה האיכותית הזו מגיעה בכמה טעמים וכולם לא מסוננים ומתחילים בכהה המיוחד ויורדים לבהיר ועדין יותר .
טעמים טובים כבר אמרתי כולם כאחד וטעמתי אותם כך שלא אמרו לי ,סיפרו לי וכו' .

בירה אלכסנדר היא מבשלת בוטיק ישראלית ששמה לה למטרה ליצור בירה ישראלית מעולה. אנחנו מגישים בירה טרייה, לא מסוננת ולא מפוסטרת. כל דרך המחשבה שלנו ממוקדת ביצירת בירה טעימה ומהנה ככל שניתן,סיפר לנו הברומייסטר אורי שגיא והוא האיש שהקים את מבשלת אלכסנדר בעמק חפר.

מבשלת אלכסנדר הוקמה ב 20.08.2008 בעמק חפר, ליד נחל אלכסנדר עם מטרה ברורה –
יצירת בירה ישראלית מעולה!
מעולה – כמו במיטב מבשלות הבוטיק באירופה ובארה”ב, על בסיס ידע ומסורת של מבשלות איכות אירופאיות ללא פיסטור וללא סינון.
ישראלית – שמיוצרת כאן בעמק חפר, כמו שאנחנו אוהבים ומאפשרת לקבל אותה טרייה, בלי שהייתה צריכה להפליג ולסבול מתלאות הדרך.
כמו כל מזון ומשקה, איכות וטעם הבירה נקבעים בראש ובראשונה על ידי חומרי הגלם בהם משתמשים. אנחנו משתמשים רק בחומרי גלם מהאיכות הגבוהה ביותר, לתת, כשות ושמרים מאירופה, ומים ישראלים שעוברים טיפול לניקוי מוחלט (אוסמוזה הפוכה). הדבר הבא שמשפיע על איכותה וטעמיה של הבירה הוא תהליך יצירה קפדני. תהליך זה ארוך יותר מהמקובל ובסופו אנחנו מבקבקים את הבירה ללא פסטור וללא סינון. הבירה ממשיכה “לחיות” בבקבוק ולכן נשארת טרייה ועשירה בטעם וריח עד לשתייתה.
אלכסנדר היא מבשלת בוטיק המתמקדת באיכות וטריות הבירה, בטעם ובריח. דרך המחשבה שלנו ממוקדת ביצירת בירה טעימה ומהנה ככל שניתן. אנחנו יוצרים בירה בכמויות קטנות שמאפשרות הקפדה ושליטה מלאה באיכות עם ציוד מודרני שמאפשר דיוק ואיכות מרביים.

בירה איכותית עושים מ-4 מרכיבים בלבד: מים, לתת, כשות ושמרים. מכל אחד מהמרכיבים יש מגוון רחב של סוגים ומה שקובע את סגנון הבירה, טעמה וריחה הוא הסוג של כל אחד מהמרכיבים, המינון שלהם, ותהליך הייצור השונה.

בירה היא טבעונית ושלנו גם ללא חומרי שימור כך שלאחר זמן קצר היא כבר לא טובה לשתיה .

עם הבירה הזו ניתן להכין המון דברים כולל להתפיח לחם ,להכין בלילה לטיגון והכי הכי להנות ממנה טריה וקרה עם אוכל טוב.

והבשורה הגדולה ביותר היא שהבירגארדן הראשון של מודיעין פתוח גם בסופי שבוע, ופועל בימים שני עד שבת, בין השעות 19:00 בערב עד 02:00 לפנות בוקר.

ובימי שישי עד השעה 20:30 הם גם פותחים את המקום למשפחות, עם הצעה מיוחדת ל"שישי משפחתי".

 

עם מקום איכותי ומושקע, שכולו ירוק ופורח, עם צמחייה שאופיינית לישראל ולאזור, והרבה אווירה טובה, צעירי מודיעין יכולים להישאר בעיר והמבוגרים לא צריכים לחפש אלטרנטיבה אחרת.

 

פתיחת הבירגארדן הישראלי הראשון בעיר מבשרת על כך, שחיי הלילה של תושבי מודיעין עומדים להשתנות מהקצה אל הקצה. מזמינים גם אותך לטעום…

 

אלכסנדר בירגארדן ישראלי

רחוב המעין 2, בניין אטריום, אזור התעסוקה (ליגד), מודיעין

08-661-6707

053-338-3176

www.bgarden.co.il

 

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.