שילוב מפתיע וטעים של גבינת עיזים, חמוציות ורוזמרין. אפשר לאפות בתבנית שקעים גדולים או קטנים.
בסיר קטן מחממים כ4 דקות:
3/4 כוס חלב
50 גרם חמאה
כף מחטי רוזמרין טרי קצוצים
3/4 כוס חמוציות (במקור המתכון עם צימוקים לבנים)
מורידים מהאש ומניחים בצד שיצטנן מעט.
בקערה גדולה מערבבים בכף:
כוס וחצי קמח רגיל
חצי כוס סוכר
שתי כפיות אבקת אפייה
רבע כפית מלח
מוסיפים את תכולת הסיר לתערובת הקמח, מוסיפים ביצה אחת טרופה, מערבבים את הכל עד אשר העיסה אחידה, אבל לא יותר מידי.
משמנים היטב תבנית שקעים, ממלאים כל שקע בבלילת הבצק , כשלושת רבע מגובה השקע, מניחים בכל שקע על גבי עיסת הבצק פיסת גבינת עיזים, השתמשתי בגליל גבינת עיזים של "פרומעז" , מכסים את הגבינה בבלילה ואופים בחום של 170 מעלות כ15-20 דקות.