האם גם אתם נוהגים לקיים פגישות במסעדות, ולשלב ביזנס ופלז׳ר? למרות שחינכו אותי שאסור לשלב בין השניים, ש״עת לעבוד ועת לבלות״ אני עדיין חושבת שלשלב פגישה עם אוכל ושתיה זה נהדר. וזה נכון מבחינתי עבור כל סוג של פגישה.
בפגישות עסקים הדיון סביב האוכל, האווירה הנעימה והרגועה, הסביבה החברותית, כל זה עוזר לשבור את הקרח, נותן הזדמנות לראות זוית נוספת ופן אישי של הפרטנר עימו נפגשים, ומעניק חוויה נעימה ונקודת פתיחה מצויינת. קל וחומר, לאכול עם מישהו שמכירים ומחבבים.
גם פגישות נטוורקינג שהאווירה בהן מראש נינוחה וקלה, הכי כיף לקיים בבית קפה, על הפוך קטן דל שומן וכריך מיני במחיר מקסי. למה? כי זה חלק מההוויה, מההשתייכות, מהחיבור לסצנה, מההנאה ומהכיף.
רוצים לראות את זה בפועל? אם אתם ברמת החי״ל, לכו לאורכו של רחוב הברזל ותראו את זה. עשרות מסעדות ובתי קפה הומים אנשי עסקים ועובדי הייטק: ג׳ירף, אוונגרד, סי קפה, מוזס, ארומה, ארקפה, שגב אקספרס גוצ׳ה, קאי ועוד…
אם אתם בהרצליה פיתוח, לכו למתחם ONE אקרשטיין, שם תוכלו למצוא מסעדות ובתי קפה במגוון סגנונות.
הוזמנתי לבקר במקום ולדגום מהמנות שיש במתחם. הנה ההמלצות שלי:
.
אם אתם מאוכלי הבשר ובא לכם המבורגר איכותי, לכו על בטוח ותאכלו ב"אגאדיר". ההמבורגרים של אגדיר שומרים על רמה אחידה גבוהה. אין הפתעות. הבשר איכותי וזה מורגש בכל ביס.
אם בא לכם סושי, תכנסו למסעדת "אוסקה". לטעמי, האלמנט החשוב ביותר בסושי הוא הטריות של חומרי הגלם. באוסקה הסושי טרי, ההגשה אסתטית, והאוכל טעים! חוויה האכילה של הסושי, המקלות, הטבילה בסויה, כל הטקסיות סביב האוכל מתאימה לפגישות שאין מאחוריהן אלמנטים מלחיצים. אף פעם לא ללכת לאכול סושי עם לקוח פוטנציאלי קשוח. סושי אוכלים עם ״חברים״. כן, גם בעסקים יש חברים.
אירועי בוטיק – פיצ'ר הוא מקום לאירועים קטנים ומיוחדים, הפועל כבר 10 שנים. בימים אלו פותח פיצ'ר את שעריו לארוחות עסקיות עם מטבח שף כשר ברמה גבוהה.
המנה שטעמתי באירוע ואני ממליצה עליה בחום היא: ביף בורגיניון על מצע של פירה תפוח אדמה עם בצל מקורמל. גם בלי הבצל (ויתרתי עליו, כהרגלי), המנה היתה מעולה! ריח של יין עלה מן הרוטב, הבשר בושל בישול ארוך והיה רך ומלא טעם. הפירה הוכן עם מחמאה. כאן אני מציעה לשף לבצע שדרוג. הייתי מחליפה את המחמאה בשמן זית, יותר בריא ויותר טעים.
כידוע, אני ממעיטה לאכול בשר, אולם חוטאת מעת לעת. לכן, משתדלת לעשות זאת רק עם המנה ״שווה״. הביף בורגיניון שטעמתי עונה על הקריטריון.
במסעדת ״EMILY KITCHEN" אכלתי את הקוסקוס המלא עם מרק הירקות וגרגרי החומוס, בשילוב פירות יבשים ושקדים לצד פילה אמנון בעשבי תיבול (כן, יש שם כוסברה, אז אם אתם לא אוהבים, תגידו). לטעמי זו מנה מאד מאד טעימה ובריאה! מומלצת מאד.
לקינוח, או לפגישה על ״קפה ועוגה״ תוכלו ללכת ל"קונדיטוריית בן עמי". שם בנוסף לקפה, המאפים והארוחות העסקיות, תוכלו להזמין גם כיבוד למשרדים וכל סוגי הקישים והמאפים המתוקים והמלוחים.
לפעמים הכי מתאים זה לחטוף משהו קליל בשירות עצמי. נכון? במקרה כזה תוכלו להכנס ל"ארומה" ולקנות כריך או סלט שהם חלק מתפריט הספורטאים שנבנה בשיתוף מכון וינגייט. שילובי המנות נבחרו לפי יחסי פחמימות וחלבונים, עם אחוזי שומן נמוכים וכוללים שילובים כמו חצי כריך חביתה עם מיץ גזר סחוט טרי, או סלט עוף אישי עם 2 פרוסות לחם מלא.
בקיצור, יש במתחם עוד המון מסעדות ובתי אוכל, אזכיר רק עוד את חומוס בהדונס, ומסעדת אוליב.
ואתם? תאכלו, תשתו ותעשו הרבה עסקים!
לבריאות!
חיים וטעים!
מתחם ONE אקרשטיין, רח׳ אבא אבן 12, הרצליה פיתוח