בוקר טוב קיסריה ופסטה עם צלפים

יום עמוס בכל טוב

היה לי יום גדוש ומלא היום, התחיל בפגישת עבודה בקיסריה מול הים (שזה הכי כיף שיש) והמשיך במלא סידורים שונים ומשונים.

אבל מכל התיזוזים יצא דבר טוב – הגעתי למעדניה של שוק צפון סוף כל סוף!

הצלפים שמוכרים במעדניה נמצאים ברשימת הקניות שלי מזה כמה שבועות טובים, צלפים גדולים עם גבעול. יאמי :).

יצאתי מהמעדניה והתחלתי לפנטז על מה אני הולכת להכין מיד כשאגיע הביתה, תוך כדי שאני חושבת בראש מה יש בבית ומה צריך לעצור ולקנות.

לבסוף החלטתי ללכת על פסטה עם קישואים בתנור, עגבניות שרי טריות, גבינת סנט מור, שום, כוסברה וכמובן – צלפים.

3

והנה המתכון

מצרכים ל 2 מנות יפות:

1/2 חבילה פסטה קלמרטה (כל פסטה מתאימה)

10 עגבניות שרי

3 קישואים

4 פרוסות גבינת סנט מור (מי שלא אוהב-יכול ללכת על פרומעז)

6 צלפים חתוכים לטבעות

3 טבליות שום של דורות

1 טבליית כוסברה של דורות

1

הוראות הכנה:

לפרוס את הקישואים לעיגולים, להניח בפיירקס, לפזר שמן זית בנדיבות ולהוסיף 3 טבליות שום של דורות וטבלית אחת של כוסברה של דורות.

להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל 40 דקות.

להרתיח מים ולהכין את הפסטה.

2

לחתוך את עגבניות השרי והצלפים לעיגולים ואת גבינת הסנט מור לרבעים.

לערבב הכל יחד, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ומעט שמן זית.

 

בתיאבון!