כל ערב אותו סיפור. מה אוכלים לארוחת ערב? הרבה פעמים אני נופלת למלכודת השגרה של סלט, חביתה, גבינות ולחם, אבל לפחות פעם בשבוע אני חייבת להכין משהו אחר. הפעם התחשק לי ארוחה במחבת. גם ירקות, גם חלבונים, שיהיה משביע, מזין, טעים וכמובן דיאטטי.
סלט טונה חם עם אננס
מצרכים:
2 בצלים יבשים גדולים קצוצים לקוביות בינוניות
1/4 פלפל ירוק חריף קצוץ דק (אם לא אוהבים חריף, אפשר לוותר או לשים פחות)
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 קופסה טונה במים
1 קופסה קטנה קוביות אננס במיץ אננס טבעי ללא תוספת סוכר
מלח, פלפל שחור
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. מחממים במחבת מעט שמן זית, מוסיפים בצל ופלפל חריף ומטגנים עד הזהבה.
2. מוסיפים פלפל אדום וגזר וממשיכים לטגן יחד עד שהגזר מתרכך, כ-5 דקות.
3. מוסיפים למחבת את הטונה והאננס כולל מיץ האננס, מערבבים וממשיכים לבשל יחד עוד כ-5 דקות.
4. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים לימון, מערבבים ומורידים מהאש.
בתאבון !