ארוחה בקלי קלות עם רטבים של אסם

בחורה עם מחשב נייד

 הייתי צריכה להכין ארוחה למשפחה: המריכיבים היו פורל ופסטה (ספגטי).

על מנת להכין פורל הייתי חייבת רוטב פסטו (ומרכיב העיקרי שלו: בזיליקום) אבל מה לעשות, בזיליקום לא היה בבית וכל החנויות היו סגורות. אז מה עושים?

נזכרתי שבמקפיא נמצאים אצלי רוטב פסטו ורוטב עגבניות  בזיליקום לפסטה מסדרת רטבי פרפקטו– רטבי פסטה קפואים, המאפשרים הכנה פשוטה וקלה של רוטב ביתי, טעים ועשיר.

הרטבים מגיעים במגשית, המחולקת לחמש "אצבעות" רוטב קפוא, כשכל אצבע מתאימה כרוטב למנת פסטה אחת, המגשית כולה מתאימה כרוטב לחבילת פסטה שלמה של 500 גרם.

ישר נגשתי לעבודה והכנתי פורל בתנור ברוטב פסטו:

התחלתי מהכנה של רוטב פסטו:

על אש קטנה הנחתי בסיר 3 אצבעות רוטב פסטו קפוא ולהוסיף 9 כפיות של שמן אבוקדו.

לאחר מכן, מרחתי את הפורלים ברוטב ושמתי בתנור.

פורלים יצאו כך:

מתכון כאן:http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2189320

לאחר מכן, הכנתי ספגטי ברוטב עגבניות ובזיליקום:

תחילה הכנתי רוטב עגבניות:

בסיר נפרד הכנתי ספגטי:

ובסוף, מערבבים ספגטי עם רוטב : יצאה מנה יפה וטעימה:

סדרת רטבי הפסטה החדשה "פרפקטו" תושק בשלב הראשון בארבעה טעמים אהובים– רוטב עגבניות ובזיליקום, רוטב פטריות, רוטב פסטו ורוטב עגבניות מיוחד לילדים.

הרטבים הינם ללא חומר משמר וללא צבעי מאכל – מה שחשוב לי מאוד, כי אני לא רוכשת לילדים מוצרים עם מרכיבים האלה.

 תהליך ההכנה של הרוטב פשוט במיוחד. כך לדוגמא להכנת רוטב פסטו יש לחמם במחבת רבע כוס שמן זית, להוסיף את תכולת התבנית, לערבב עד להפשרה, ולהוסיף לפסטה מוכנה. התוצאה המתקבלת היא רוטב עשיר ומפנק בטעם ביתי במינימום השקעה ומקסימום טעם! ובעלות נמוכה של כ- 4 ₪ עבור רוטב למנת פסטה אחת.

בתור אמא עסוקה מתאים לי בהחלט!

אז תפנו לעצמכם קצת זמן איכות….

מחיר מומלץ לצרכן: 15.9 שקלים

כשרות: חתם סופר בני ברק