ארוחה בקופסא בסגנון הודי – ירקות אפויים עם עדשים בקארי וקינואה

ירקות אפויים בתנור בניחוח הודי עם עדשים בקארי וקינואה.
ארוחה מלאה בקופסא שאפשר לקחת לעבודה או להכין מראש ולחמם כשמגיעים הביתה, קלה להכנה ומשביעה, עם חלבון מלא, דלת שומן ופחמימות והיתרון הגדול הוא שניתן להכין מראש כמות גדולה ולחלק למנות.

הנה עוד דוגמא לארוחה מלאה בקופסא שאפשר לקחת לעבודה או להכין מראש ולחמם כשמגיעים הביתה:

ירקות אפויים בתנור בניחוח הודי עם עדשים בקארי וקינואה

vegetables

ארוחה מלאה, קלה להכנה ומשביעה, עם חלבון מלא, דלת שומן ופחמימות והיתרון הגדול הוא שניתן להכין מראש כמות גדולה ולחלק למנות.

אז מה צריך:

מגוון ירקות שאוהבים, אני השתמשתי ב: חציל, בטטה, בצל, קישוא, גזר וסלק

פטרוזיליה או כוסברה

2 כפות שמן

כף רסק עגבניות

אבקת קארי הודי

מים

חותכים את הירקות לקוביות ומתבלים בשמן, מלח ופטרוזיליה, מדללים את רסק העגבניות בחצי כוס מים, מוסיפים לירקות ומערבבים.

אופים בחום של כ 200 מעלות עד שהירקות אפויים  אבל לא רכים מידי (כחצי שעה, תלוי בתנור)

 

לעדשים:

כוס עדשים ירוקות

רסק עגבניות

אבקת קארי הודי

מלח

מבשלים עדשים ירוקות בכמות כפולה של מים עד שמבושלות ורכות, מוסיפים כף רסק עגבניות וכפית קארי וחצי כפית מלח, מבשלים  הכל יחד עוד כמה דקות עד שמבעבע ומסירים מהאש

 

קינואה:

לבשל את הקינואה במים עם מעט מלח

1 כוס קינואה עם 1.5 כוס מים על אש נמוכה עד שכל המים מתאדים (ממש כמו אורז)

 

רוצים לראות איך אני מכינה את זה?

לחצו כאן

https://www.youtube.com/watch?v=5-w9mwvP3Dw

 

רוצים להמשיך לקבל ממני מתכונים מדליקים? אל תשכחו להירשם כמנויים בכפתור משמאל למעלה (אפשרי רק במחשבים ולא בניידים)

הירשמו גם בערוץ היוטיוב וגם בדף הפייסבוק

https://www.facebook.com/bishultivoni/

ותהיו הראשונים ליהנות ממתכונים, טיפים, סרטונים ועוד.

למידע על סדנאות הבישול שלי כנסו לדף הפייסבוק ושלחו לי הודעה פרטית