הוזמנתי להשקת תפריט החורף של קונדיטוריית שני בקניון עזריאלי קרית אתא יחד עם בלוגריות ועיתונאים מאזור חיפה והקריות. זה היה אמור להיות בוקר רגיל לחלוטין אבל יחד עם המיצים הטבעיים, הפלטות לחמי הבריאות, הגבינות, המטבלים וסלט הירקות העשיר. הגיעו ההודעות בלי סוף על השרפה שהשתוללה בחיפה.
עבר כבר זמן מאותה שרפה אבל התחושה של הפחד באוויר והסקרנות היא משהו שלא שוכחים כל כך מהר, גם לא את הלחץ והרצון של כולם לדעת מה קורה בחוץ ויחד עם זאת את הניחוחות והטעמים הייחודיים .
החביתה של סבתא עליזה
מתכון המפריח את הנורמטיביות של החביתה הקלאסית ומעלה ניחוחות של בישול ביתיים.
אומלט בתוספת אריסה, נענע, בצל ירוק, תפוח אדמה ועגבניות שרי. לצד המנה מוגש שדרוג מפתיע של סלט מוקפץ חם עם פטריות שמפניון ברוטב מתוק.
מרק אפונענע
מרק קטיפתי חם המורכב מאפונה, נענע ותבליני איכרים, מוגש בתוך קערית לחם.
טעם קולינרי בלתי נשכח.
הקסטלו
מנת דגל אלוהית של רביולי בטטה ברוטב שמנת, קוביות בטטה וצ'ילי מתוק. השילוש הקדוש: מתוק חריף ומלוח. הכי כתום שיש.
מגדל אייפל
קינוח לחורף קריר ומושלם עם קפה הפוך חם. מגדל אייפל הוא קינוח הבית של קונדיטוריית שני מורכב מפלורנטינים, מקרונים, כדורי שוקולד, פחזניות וגלידה בציפוי קצפת וסירופ שוקולד.
*יום שלישי פעמיים כי טעים
מבצע חורף. כל יום שלישי, 1+1 על כל התפריט החל מהשעה 16:00, (לא כולל שתייה).
קונדיטוריית שני: קניון עזריאלי קרית אתא, קומה 3. בא לי שוב.
קרדיט צילום: אדי קרנובסקי ושרה איק
לפוסט על השריפה בחיפה לחצו כאן
הסניף נפתח בזיכיון ובבעלות גלית ויגאל קריכלי כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף.
אם אהבתם לחצו למטה או למעלה, רוצים לעקוב ולקבל עדכונים לחצו מהמחשב בלבד על הכפתור מצד שמאל למעלה .