אצבעות תרד ופטה

אצבעות מופלאות של תרד עם גבינת פטה. השילוב המתבקש בין התרד והפטה הופך את המנה למופלאה.

12801388_10207053682235291_6136190269200093908_n

המצרכים לאצבעות:

300 גרם תרד חלוט (להרתיח מים, להכניס למים הרותחים עלי תרד שטופים היטב ולבשל 2 דקות. להעביר למים קרים ולסנן חצי שעה. לסחוט היטב בין 2 הידיים)

1 ביצה

1 כוס קמח לבן

4 כפות גבינת מוצרלה מגורדת

100 גרם גבינת פטה מגורדת

לטבילה לפני טיגון:

1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים

1/2 כוס קמח

1 כוס פירורי גרסיני של מאסטר שף – הכי מומלץ לאצבעות הללו

לטיגון:

שמן עמוק

להכנה:

12802729_10207053682555299_5627848768545131476_n

1. להכניס את התרד החלוט והסחוט היטב (חשוב מאוד להצלחת המתכון) לקערת המג'ימיקס ולמעוך בכמה פולסים קצרים.

12799128_10207053682955309_6336355805843644621_n

2. להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים. לערבב היטב ולשים לשעה במקרר – לצינון.

12776728_10207053790918008_638691863_o

3. ליצור צורת אצבעות.

4. להכין 3 קערות. אחת עם קמח, אחת עם פירורי גרסיני ואחת עם ביצה מעורבבת במים.

12787352_10207053790678002_1748813378_o

5. לטבול כל אצבע בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי גרסיני.

6. לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.

12790889_10207053682635301_3798530826062662657_n

7. לשים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן. להעביר לצלחת הגשה ו…… ב ת י א ב ו ן

********* הכי כיף לאכול עם יוגורט ליד – מעדן!