חומרים ל-4 מנות
1 קג אסאדו עגל עם עצם חתוך לקוביות בגודל 4/4 סמ
חצי ק"ג עגבניות אדומות ובשלות חתוכות לרבעים
כוס עגבניות שרי שלמות
6 שיני שום קצוצות
2 ענפי טימין
כף אבקת מרק בצל
חצי כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
4 כפות שמן
ההכנה:
מרתיחים את נתחי האסאדו בסיר עם מים כשעה ורבע עד ריכוך הבשר
מטגנים את השום בשמן, מוסיפים את העגבניות, מבשלים יחד, מוסיפים את התבלינים
מוסיפים את הבשר יחד עם 2 כוסות מנוזל הבישול
מבשלים יחד כ-20 דק על להבה בינונית
** שף גיא פרץ הוא מאסטר שף בין לאומי, דור שלישי לשושלת קולינארית מהעיר קזבלנקה במרוקו. יועץ קולינארי המתמחה במטבח כשר ים תיכוני ומרוקאי