אם כבר ראש של דג אז כדאי שיהיה טעים

קבלו מתכון לדג אליפות, שיגרוף את הכי הרבה מחמאות הרבה אחרי החג

זוכרים שסיפרתי לכם על משפחת לושי עם ההיסטוריה המרתקת?
אז לקראת החג הלכתי לתחקר קצת את בנות הדוד שלי על מתכונים מעניינים שעוברים במשפחה, משהו שיהיה פשוט וטעים ומלא ריחות, כמו שאני אוהבת.

קבלו מתכון לדג אליפות, שיגרוף הכי הרבה מחמאות הרבה אחרי החג!
כדי שיהיה גם הכי קל להכין אותו הצטיידתי במגשיות של "דורות" שחוסכות המון עבודה וזמן:

המצרכים:

6 חתיכות פילה של בס/דניס/אמנון/לברק
3 קוביות בצל של "דורות"
6 קוביות שום של "דורות"
4 קוביות כוסברה של "דורות"
6 קוביות עשבי תיבול "דורות"
2 קוביות פטרוזיליה של "דורות"
שמן זית
לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
עגבניה פרוסה לפרוסות דקות
פלפל אדום פרוס לפרוסות דקות

אופן ההכנה:

מטגנים במעט שמן זית את קוביות הבצל והשום יחד עם הכוסברה:
WhatsApp Image 2018-08-31 at 15.04.24

מערבבים תוך כדי טיגון עד שנמס:
unnamed (1)

מניחים את פילה הדג על התערובת:

unnamed (3)

מעל הדג מניחים קוביות עשבי תיבול וקוביות פטרוזיליה:

unnamed (4)

סוחטים לימון טרי:
unnamed (5)

מניחים פרוסות עגבניה דקות מעל:

unnamed (6)

וגם רצועות פלפל אדום:
unnamed (7)

מכסים ומשאירים כרבע שעה על אש קטנה,
סוגרים את האש ומתאפקים עד שיגיעו האורחים!

בתאבון ושנה טובה!

unnamed9