אוכל מוכן לשולחן החג במסעדות רשת יינות ביתן ומתכון לסלט חגיגי בכתבה

מהיום בחגים מזמינים הביתה אוכל ביתי מוכן מיינות ביתן, ממסעדות הרשת ברחבי הארץ כשהיועץ הקולינרי הוא שף צ'רלי פדידה

חגי תשרי כבר ממש כאן,  וכולנו כבר נערכים לקראת ארוחות החג המשפחתיות וגם שוברים את הראש בשאלה:  מה נבשל???  
רשת יינות ביתן מציעה שירות ייחודי להזמנת אוכל ביתי מוכן במטרה לחסוך זמן ללקוחותיה בבישולים לחג. הרשת מפעילה 11 מסעדות בסניפיה בכל הארץ, עליהם מופקד לא אחר מאשר השף צ'רלי פדידה – השף של מלון שרתון תל-אביב.

11888203_973611832690407_1996293769_o

תפריט המסעדות הינו עשיר ומגוון, כאשר כל אחד יוכל לבחור לו מנה על פי הטעמים האוהבים אצלו בבית. כל המנות מוכנות במקום לפי תפריט שהורכב במיוחד, בקונספט של אוכל ביתי. ניתן למצוא בתפריט:  מנות בשריות, מנות דגים, תוספות, סלטים ועוד מגוון רחב.
בין המנות המוכנות : פילה דג סן פיטר, בורי או מנות בשריות כולל תוספות ב–39.90 ₪.

11862932_973610692690521_1063732584_o

המחירים אותם מציעה רשת יינות ביתן, הינם נוחים לכל כיס, כך שיוצא שלהזמין מנה במסעדות הרשת, לעיתים זול יותר מלהכין אותה בבית.

11874324_973614966023427_670981594_o11874701_973614662690124_1536696060_o11865213_973615986023325_2067618199_o11847672_973617236023200_422566765_o

הכנת גוז'גוג'ה – בצק שמרים במילוי בשר טלה קצוץ, זרעי כוסברה ובצל מוגש עם רוטב פלפלים חריפים ועגבניות – שף צ'רלי פדידה

לדוגמא: צלי כתף מבושל עם רוטב במחיר של 39.90 ₪ לק"ג בלבד, בזמן שמחירו בקצבייה 69.90 ₪. כך שאם לוקחים בחשבון את זמן ההכנה בבית ומחיר הגז או החשמל , יוצא מנה במסעדה של יינות ביתן משתלמת הרבה יותר.

11865094_973611229357134_2076443740_o11852671_973611999357057_173419830_o

סלט עדשים שחורות, בצלצלים סגולים, עגבניות פרוסות,  שום ופטרוזיליה

את המסעדות ניתן למצוא בסניפי:    רחובות, קריית שמונה, רעננה, אשדוד, מודיעין, חדרה, קרית ביאליק, איירפורט סיטי, אשקלון, נהריה, נתיבות כאשר את ההזמנה ניתן לבצע על פי מספר אורחים, לפחות שלושה ימים מראש, בשיחת טלפון לסניף.
לבירור לגבי הסניף הקרוב, ניתן לחייג 1-700-550-550

יינות ביתן הינה רשת חנויות וסופרמרקטים שכוללת 69 סניפים, הפרוסים מאילת בדרום ועד קרית שמונה בצפון. הרשת מציעה ללקוחותיה מוצרים כשרים, טריים ואיכותיים במחירים נמוכים, כשהכל מלווה בשירות אדיב שמעניקים מעל 5,000 עובדיה. הרשת שמה דגש מיוחד על שירות אדיב, מחירים נוחים, איכות וטריות המוצרים תוך הקפדה יתרה על נושא.

11874487_973621159356141_1070927511_o11881364_973621356022788_538667696_o

שף צ'רלי פדידה בהדגמה לחיתוך  מדוייק של תפוחי-עץ 

מתכון לסלט סלק חי בתוספת תפוחי עץ גרנד, דבש וחומץ תפוחים
מאת השף צ'רלי פדידה לרשת יינות ביתן
מצרכים:
1 ק"ג סלק אדום קלוף וחתוך לרצועות דקות מאוד
½ 1 ק"ג תפוחי עץ גרנד קלופים, נקיים מליבה וחתוכים לרצועות דקות מאוד (מומלץ לעשות זאת בשלב האחרון על מנת שלא ישחירו)
2 יח' סלרי אמריקאי חתוך דק מאוד
½ 1 כוסות חומץ תפוחים
½ כוס דבש או סילאן (דבש תמרים)
קורט מלח לניגוד טעמים
2 כוכבי אניס
1 מקל קינמון
1 כוס שמן תירס

11874563_973624299355827_830278683_o11886573_973625406022383_240027255_o

אופן הכנת המרינדה של חומץ תפוחים:
מוסיפים אל סיר חומץ תפוחים, דבש, מקל קינמון, כוכבי אניס ומרתיחים תוך כדי ערבוב.
בודקים טעם ואת ניגוד הטעמים ומצננים בקירור. מוסיפים את המרינדה לסלט, מערבבים בעדינות ואז מוסיפים שמן.
יש אפשרות לעשות את המרינדה פעם בשבוע, להכניס לקירור ולתבל כל יום סלט טרי.
אופן הכנת הסלט:
מערבבים סלק, תפוחי עץ וסלרי אמריקאי, מוסיפים את המרינדה ומערבבים (יש לעשות את הסלט כל יומיים ולא להשאיר יותר מזה).

שנה טובה ומתוקה וחג שמח  🙂

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא