אגסים, אגסים , אגסים

מידי שנה לקראת טו בשבט, אנו מתארחים בביתו של יובל בר-נר וניהנים ממעשה ידי השף חגי לרנר.
השנה, אירח אותנו בית ספר דנון, מרכז ללמודי קולינריה בנמל תל אביב.

אגסים1

ישראל מעצמה לא קטנה בצריכת אגסים, אממה לא מספיק לנו ולכן מידי שנה מיובאים לארץ אגסים מאירופה ומצפון ארה"ב. 

אגסים מרק 2

אנו נפגשים מידי שנה עם יובל בר נר  והשף חגי לרנר שבזכותם יש לנו ידע רב באגסים וכמובן מתכונים מעניינים .

אגסים3

 

 

אגסים4יובל

מאגסים5

יובל בר נר מייצג בארץ את מועצת האגסים האמריקאית  ואנו זכינו.