מצרכים לקאפקייקס:
2 ביצים
1 שמנת מתוקה
130 גרם סוכר
250 גרם קמח תופח
3 כפות נוטלה
לגאנש שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
100 סמ"ק שמנת מתוקה
לקרם דובדבנים:
200 גרם שוקולד לבן
100 גרם שמנת מתוקה
2 כפות מחית דובדבנים/קונפיטורת דובדבנים
להכנה:
1. לערבב היטב את כל הרכיבים עד שיתאחדו.
2. להעביר לתבניות קאפקייקס משומנות – למלא 3/4 מגובהם ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 25 דקות. לקרר היטב.
3. להכנת הגאנש: להמיס במיקרוגל את השוקולד והשמנת, לערבב עד שיתאחדו ולצפות את הקאפקייקס. לקרר במקרר לפני עיטור הקאפקייקס.
4. להכנת קרם הדובדבנים: להמיס את השמנת והשוקולד הלבן במיקרוגל, אחרי המסה ואיחוד שניהם יחד להוסיף את המחית/הקונפיטורה ולערבב היטב. לצפות את הקאפקייקס ולקרר במקרר לפני העיטור.
5. אחרי שהקאפקייקס מוכנים ומצופים, נותר רק להפעיל את הדמיון ולאתר לפי רצונכם ואהבתכם.
טו באב שמח ואוהב לכולם!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!