לחם יוגורט ללא שמרים

לחם רך, טעים ומיוחד בטעמו, ללא שמרים עם יוגורט ורוטב פסטו. טעים לכל ארוחה, לשולחן החג ובכלל ולכל אירוע

IMG_2915

למצרכים:

500 גרם יוגורט

450 גרם קמח לבן

1 כפית סודה לשתייה

30 גרם חמאה מומסת

1 כפית סוכר

1 כף שטוחה מלח

1 כף גדושה רוטב פסטו

להכנה:

1. לשים בקערה את היוגורט, הפסטו והחמאה-לערבב. בקערה נפרדת לערבב את הקמח, סוכר, מלח והסודה לשתייה. לערבב.

2. להעביר את החומרים היבשים לקערת היוגורט ולערבב היטב. יתקבל בצק רק מאוד וזה בסדר.

3. לשמן היטב תבנית כיכר (מוארכת) ולהניח בתוכה את הבצק.

4. להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות ל- 10 דקות. אחרי 10 דקות להנמיך את החום ל- 200 מעלות לעוד 30 דקות.

5. אחרי 30 דקות להוציא את הלחם מתבנית הכיכר ולהעביר לתבנית רגילה, לאפות עוד 10 דקות.

6. לפני ההגשה להמתין לקירור לפחות חלקי של הלחם.

IMG_2909

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב