בדיוק בשעה הנכונה

Happy Hour בסלונה. מתכונים לקוקטיילים על בסיס מרטיני וגם מתנה: 10 בקבוקי מרטיני רוסטו לראשונים שימלאו את הטופס

מרטיני

אחרי שהביאו לנו את המרטיני ביאנקו, מרטיני רוסו מרטיני אקסטרה דריי, מרטיני גולד שיצא במהדורה מוגבלת בשיתוף צמד האופנאים דולצ'ה&גבאנה, והיינות המבעבעים ברוט, אסטי ורוזה, חיפשו בחברת מרטיני רעיון לטעם חדש, וכך נולד המרטיני רוסטו, שמושק כעת בישראל.

רוסטו, שפירושו ורדרד באיטלקית, הוא הוורמוט יחידי שמשלב בבסיסו יין אדום ולבן. הרוסטו מאופיין בארומה חזקה של תבלינים כגון ציפורן, קינמון ומוסקט עם ארומה עדינה של פטל ולימון. צבעו הוורוד והייחודי מעניק לו מראה ייחודי ומלא סטייל.

כדאי לדעת שייצור מרטיני הוא תהליך ייחודי ומורכב, המבוסס על מיצוי עדין של טעמים טבעיים מצמחים ומיזוגם עם יינות עדינים וקלים. בכדי לשמור על הטעם של מרטיני באיכות הגבוהה ביותר יש להשקיע זמן, תשומת לב ומסירות רבה, עם התאמות ושילובים בהתאם להבדלים בין העונות.

אפשר לשתות את המרטיני כמו שהוא, ואפשר – ואפילו מומלץ – להכין ממנו קוקטיילים. הנה כמה מתכונים.

מרטיני פינה


משקה קליל המשלב את טעמו הנפלא של המרטיני רוסו עם הרעננות של פרי האננס.

מרכיבים (לכוס היי בול/לונג דרינק):

60 מ"ל מרטיני רוסו

60 מ"ל מיץ אננס

אופן ההכנה:

מלאו את הכוס בקוביות קרח ומזגו את המרטיני רוסו, הוסיפו את מיץ האננס, ערבבו וקשטו עם עלה אננס אחד

.

מרטיני מלה

שילוב מצוין של מתיקות וחמצמצות רעננה.

מרכיבים (לכוס היי בול/לונג דרינק):

60 מ"ל מרטיני ביאנקו

60 מ"ל מיץ תפוחים

אופן ההכנה:

מלאו את הכוס בקוביות קרח, מזגו את המרטיני ביאנקו, הוסיפו את מיץ התפוחים וקשטו עם כמה פרוסות תפוח טריות.

.

מרטיני מלוגראנו

המשקה נוצר בהשראת מזרקת מלוגראנו בטורינו הידועה גם בשם מעיין הנעורים.

מרכיבים (לכוס היי בול):

60 מ"ל מרטיני רוסטו

60 מ"ל מיץ רימונים

אופן ההכנה:

מלאו את הכוס בקוביות קרח ומיזגו את המרטיני רוסטו. סחטו פלח לימון והוסיפו את מיץ הרימונים, ערבבו קשטו בכמה עלי מנטה והגישו.

.

מרטיני תה ירוק

שילוב אקזוטי בהשראת טעמי המזרח הרחוק, קוקטייל מרגיע ועדין

מרכיבים (לכוס היי בול/לונג דרינק):

60 מ"ל מרטיני ביאנקו

60 מ"ל תה ירוק מקורר

אופן ההכנה:

מלאו את הכוס בקוביות קרח, מזגו את המרטיני ביאנקו, הוסיפו את התה הירוק וקשטו בכמה עלי מנטה

.