סלט עגבניות שרי

הוא פשוט, יפה וטעים. קבלו את הסלט שישרת אתכם הכי טוב שאפשר בפעם הבאה שתתבקשו להביא סלט, או כשאתם מארחים בעצמכם

סלט עגבניות

סלט עגבניות שרי

– "מה צריך להביא?"

– "תביאו סלט"

(שיחה שמאות כמוה מתקיימות מדי שבוע)

אצלנו בבית לא אוהבים חסה. למה? כי זה לא באמת טעים, וכי זה סתם תופס מקום בסלט על חשבון דברים טעימים באמת. אז כשאנחנו צריכים להביא לאנשהו סלט, אנחנו תמיד מכינים את סלט העגבניות המצוין, היפה והטעים הזה, ובפעם הבאה שיבקשו מכם להביא סלט, או כשאתם מארחים, אני ממליצה לכם גם להכין אותו.

>> ולפני הכל, קבלו פטנט גאוני שיעזור לכם לחתוך עגבניות שרי בקלות ובמהירות

החומרים:

עגבניות שרי (אם תמצאו שרי תמר – הכי טוב. יעבוד גם עם שרי רגיל)

זיתים שחורים

עלי בזיליקום קרועים

צנוברים או גרעיני חמניה קלויים (עדיף צנוברים, אבל בגלל שהם יקרים רצח אפשר להשתמש גם בחמניות)

אופציה: כדורי מוצרלה

קצת שמן זית

קצת חומץ בלסמי

קצת מלח

אופן ההכנה:

חותכים את העגבניות לחצי

חותכים את הזיתים (אלא אם כן קניתם טבעות זיתים שחורים)

קורעים את עלי הבזיליקום ומוסיפים גם אותם

אם בחרתם להוסיף כדורי מוצרלה (זה ממש לא חובה. רק עושה את הסלט קצת יותר יפה) הוסיפו גם אותה

הוסיפו שמן זית, חומץ בלסמי וקצת מלח

קלו את הצנוברים/גרעיני החמניה במחבת יבשה והוסיפו גם אותם בסוף

בתיאבון