>> צפו בסרטון מתוך התוכנית "מועדון ארוחת הבוקר עם אביב משה":
מרכיבים
שמן זית
3 שיני שום פרוסות
1 כף פלפל ירוק חריף קלוי וקלוף
6 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן
מלח
5 חלמוני ביצה
1 כף שמן זית
2 נקניקי מרגז פרוסים לפרוסות
אופן ההכנה
1. מטגנים את שיני השום והפלפל החריף במחבת עם שמן זית.
2. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-10 דקות.
3. מוסיפים את הפפריקה והמלח.
4. מניחים בזהירות את החלמונים על גבי העגבניות ומכסים ל- 3 דקות.
5. מקפיצים בשמן זית את פרוסות המרגז ומניחים מעל השקשוקה.
6. מגישים עם מעט פטרוזיליה קצוצה ופלפל חריף קצוץ, לצד לחם לבן טרי.
** רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל **