חומרים:
8 שוקיים גדולות של עוף ללא עור
1 צנצנת של ריבת תפוזים וג'ינג'ר של סאנט דלפור
2 כפות סילאן
מלח ופלפל גרוסים
הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מסדרים את הכרעיים בתבנית אפייה ושופכים מעל את כל תכולת צנצנת הריבה. מפזרים מעל גם 2 כפות של סילאן.
מתבלים במלח ופלפל.
מכסים בנייר כסף ומורידים רק ב- 10 דקות האחרונות.
אופים שעה ורבע ונהנים מעוף עסיסי ומתוק.
גיוונים: אפשר לפזר בתבנית שקית קטנה של תפו"א ננסיים ואז יש לכם ארוחה שלמה ופשוטה להכנה.
ערכים:
קלוריות למנה: 290
פחמימות למנה: 8
חלבון למנה: 30
שומן למנה: 4
ד"ר הגר שפר ND, היא ד"ר לנטורופתיה ומומחית לתזונה ודיאטה