עוף בתפוזים וג'ינג'ר

איך תהפכו את העוף שלכם למעניין עם צנצנת ריבה וסילאן. מתכון של הגר שפר ד"ר לנטורופתיה ומומחית לתזונה ודיאטה

עוף בתפוזים

חומרים:

8 שוקיים גדולות של עוף ללא עור

1 צנצנת של ריבת תפוזים וג'ינג'ר של סאנט דלפור

2 כפות סילאן

מלח ופלפל גרוסים

הכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

מסדרים את הכרעיים בתבנית אפייה ושופכים מעל את כל תכולת צנצנת הריבה. מפזרים מעל גם 2 כפות של סילאן.

מתבלים במלח ופלפל.

מכסים בנייר כסף ומורידים רק ב- 10 דקות האחרונות.

אופים שעה ורבע ונהנים מעוף עסיסי ומתוק.

גיוונים: אפשר לפזר בתבנית שקית קטנה של תפו"א ננסיים ואז יש לכם ארוחה שלמה ופשוטה להכנה.

ערכים:

קלוריות למנה:  290

פחמימות למנה: 8

חלבון למנה: 30

שומן למנה: 4

ד"ר הגר שפר ND, היא ד"ר לנטורופתיה ומומחית לתזונה ודיאטה

לפייסבוק של הגר שפר