הנה מתכון מוזר ששכרו בצדו: מדובר בעוגיות פקאן ושימו לב – זה לא עובד עם אגוזי מלך וזה מצריך כמות גדולה (ויקרה) של אגוזי פקאן. אבל מה זה לעומת תהילת העולם והערצת הנצח שהעוגיות האלה יעניקו לך?
אין דבר טעים כזה בתבל, ואם מביאים אותן במתנה לאירוע כלשהו, נא להיערך לסטטוס החדש של "ממך אנחנו לא מבקשים שום דבר, רק את העוגיות ההן".
זו אינה טעות: חוץ מ-100 גרם חמאה יש בעוגיות האלה גם רבע קילו פקאנים ורק רבע כוס סוכר. וכן, גם קליפת הלימון היא חלק מהמשחק. נסו ותתמכרו.
המצרכים (לכ-30 עוגיות):
100 גרם חמאה
250 גר' אגוזי פקאן קלופים
1 כוס קמח לא תופח
קליפה מגוררת מחצי לימון
½ כף תמצית וניל
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלדה עד שמתקבל בצק אחיד ומשחתי.
2. יוצרים כדורים קטנים מהבצק (בגודל זיתים גדולים מאוד) ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שהעוגיות מתחילות להשחים. מוציאים, מצננים ורק אז מעבירים לקופסאות חתומות.
בתיאבון!
.