סלט חלוּמי חלוֹמי

רשת אילן'ס ומשק צוריאל השיקו תפריט חורף חדש. מתוכו, קבלו מתכון לסלט חלומי חם ברוטב טריאקי של השף ברק חי חורש

סלט

סלט חלוּמי חלוֹמי

מרכיבים לסלט החם:

120 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות קטנות

60 גרם בטטה אנטיפסטי חתוכה לקוביות קטנות

5 עגבניות שרי חצויות

4 פטריות אנטיפסטי חתוכות לרבעים

חופן אגוזי פקאן טריים וקצוצים

רבע בצל סגול פרוס

2 גבעולי טימין קצוצים

3 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

מערבבים בקערת ערבוב מותאמת למיקרו את כל המרכיבים.

מחממים למשך 2 וחצי דקות.

מרכיבים לסלט הירוק להשלמת המנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערת ערבוב בצד:

חופן עלי בייבי מיקס

2 גבעולי טימין קצוצים

¼ פלפל צ'ילי פרוס דק

1 כף שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הרכבת המנה:

מניחים רינג במרכז צלחת ההגשה ומעבירים את התערובת החמה לתחתית הרינג.

מניחים מעל את תערובת הסלט הירוק המתובל ומגישים.

צילום: שי אפגין