פיצה. המאכל האהוב בעולם על ידי כולם (כמעט). כל מי שאכל פיצה אי פעם בחייו התמכר לטעם ולריח וכיום כבר יש לו דעה מגובשת לגבי הטעמים והתוספות שהוא מעדיף שיהיו עליה. אבל אם תמשיכו כך, לעולם לא תדעו עד כמה הפיצה שלכם יכולה להיות טעימה באמת – לא חבל?! אז כדי שלא תפספסו את חווית הפיצה האולטימטיבית, אספנו בשבילכם כמה תוספות שיהפכו את הפיצה שלכם לממכרת קשות!
סטייל יווני
מי שאוהב את הטעמים של סלט יווני מוזמן לשים אותם על גבי הבצק המצוין של הפיצה. ברגע שהפה שלכם ייפגש עם הגבינה הבולגרית, העגבניות, זיתי הקלמטה והבצל הסגול, אתם תרגישו שהתפוצצה לכם טברנה בפה! הזמינו עכשיו פיצה ראש העין ותקבלו את היוונית שלכם במהירות. כל מה שנשאר לכם עכשיו זה למזוג קצת אוזו ליד הפיצה ושיהיה לכם יאסו!
סטייל בלקני
מי שאוהב לשים ירקות מגוונים על הפיצה ייהנה ממש מהשילוב הבא שלוקח את הגרסה הבלקנית לגבהים חדשים. על הבצק שלכם יהיו עגבניות, בצל סגול, פלפלים קלויים, זיתי קלמטה והרבה גבינה בולגרית. כל אלו יעשו לפיצה שלכם רק טוב וברמות על חלל. זה הזמן להיפתח לטעמים חדשים ולפרוץ את הגבולות המוכרים שלכם.
Say Cheese
אם אתם לא רגישים ללקטוז והבטן שלכם לא תעוף עליכם אחרי הביס הראשון, נמליץ לכם לנסות פיצה שכולה גבינות. מנת הכולסטרול הזו תרגום לדם שלכם לשחות בתוך שמן, אבל זה לא שום דבר שאתם לא יכולים לאזן עם ראש של שום טרי. (לא סתם קוראים לו האנטיביוטיקה של הטבע). אז אל תתביישו להעמיס על הבצק, כל סוג של גבינה הידועה לאדם. בינינו, אחד השילובים בכלל זה מוצרלה וגבינת עיזים אבל אם אתם רוצים לקחת את זה לשלב הבא תוסיפו פנימה גם פרמזן וגאודה ותחזקו עם אקסטרה גבינה!
מי אמר בשר ולא קיבל?
מה שווה פיצת גבינה עסיסית, מותכת ונמתחת מבלי עזרה מאיזה סלמי נחמד? יש משהו נהדר, נפלא ומנחם לראות פרוסות של פפרוני שקועות בתוך גבינה חמה ומבעבעת שזה עתה יצאה מהתנור או חתיכות של נקניק קבנוס שמשוועות שיאכלו אותן עם הפיצה ובצדק! אם עוד לא טעמתם את השילובים המעולים הללו, עכשיו זה הזמן! כדאי שתזדרזו עם ההזמנה הזו לפני שייעלמו כל הפרות מהעולם ואתם תישארו עם קפסולה בטעם פיצה פפרוני…
הוואי זה בכלל כאן
פיצה מגניבה ממש היא פיצה שיש בה חתיכות של אננס. כן שמעתם נכון! אתם בטח תוהים מה הקשר בין אננס לפיצה, אז נגלה לכם שאין שום קשר בכלל, חוץ מזה שהטעמים האלה ממש מסתדרים ביחד. מי שחייב איזה עקצוץ חריף עצבני מוזמן לחזק את האננס עם פלפל חלפיניו ולהתענג מהתוצאה. אם אתם ממש רוצים שישרוף לכם הפה תוסיפו גם צ'ילי אדום ותתחילו לבכות עם כל ביס שאתם נוגסים. (מהתרגשות כמובן).
חופשי זה לגמרי לבד
אין לנו ספק שכשפוליקר שר את המילים האלו גם הוא חשב על הרכבת פיצה באופן עצמי. כי ככה זה כשאתה חופשי – אתה לגמרי לבד מסדר את הפיצה שאתה רוצה לאכול. אז למה לא לנצל את כל החופש הזה לטובתכם ופשוט להרכיב פיצה מקפיצה, מגניבה וטעימה כמו שרק אתם יודעים להרכיב! תוכלו להתבטא ביצירתיות רבה ולשלב גבינת עיזים עם קונפי שום ועגבניות ואז לחזק את כל הטעים הזה עם נתחי טונה מאושרים, שמצאו סוף סוף את הייעוד שלהם בחיים.