לביבות בריאות
חומרים:
3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים
2 בטטות בינוני מגורדים קלופים
2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כפות חיטה מבושלת
2 כפות עדשים מבושלים
2 כפות אורז בר
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות שמן
1/2 שקית אבקת אפיה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה
מתבלים במלח ופלפל
מטגנים את הלביבות
.
לביבות סלק
חומרים:
3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים
2 בטטות בינוני מגורדים קלופים
2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים
1 סלק שלם מבושל קלוף ומגורד
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כוסות שמן
1/2שקית אבקת אפיה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה
מתבלים במלח ופלפל
מטגנים את הלביבות
.
לביבות פטריות ופורטבלו
חומרים:
3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים
2 בטטות בינוני מגורדים קלופים
2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים
3 פטריות פורטבלו פרוסות
עלים מ2-3 גבעולי טרגון
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כוסות שמן
1/2 שקית אבקת אפיה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה
מוסיפים את הפטריות והטרגון לתערובת בסיס
מתבלים במלח ופלפל
מטגנים את הלביבות
.
לביבות עשבי תיבול
חומרים:
3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים
2 בטטות בינוני מגורדים קלופים
2 בצלים בינונים קלופים ומגורדים
2 כפות שמיר קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק
2 כפות טרגון
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כוסות שמן
½ שקית אבקת אפיה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הטרגון והגבינה לתערובת הבסיס
מתבלים במלח ופלפל
מטגנים את הלביבות
.
אין לכם זמן או כוח להכין את הלביבות בעצמכם? תוכלו לקנות אותן גם במעדניה של גולדשטיין.
.
לעוד מתכונים ללביבות