חמה ומתוקה: מתכוני לביבות לביבות של אלרן גולדשטיין

והיום בספיישל הלביבות הגדול שלנו: לביבות עשבי תיבול, לביבות סלק, לביבות פטריות ולביבות בריאות עם קטניות

לביבות בריאות

לביבות בריאות

חומרים:

3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים

2 בטטות בינוני מגורדים קלופים

2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כפות חיטה מבושלת

2 כפות עדשים מבושלים

2 כפות אורז בר

1 כף  פטרוזיליה קצוצה

2 כוסות שמן

1/2 שקית אבקת אפיה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה

מתבלים במלח ופלפל

מטגנים את הלביבות

.

לביבות סלק

חומרים:

3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים

2 בטטות בינוני מגורדים קלופים

2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים

1 סלק שלם מבושל קלוף ומגורד

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כוסות שמן

1/2שקית אבקת אפיה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה

מתבלים במלח ופלפל

מטגנים את הלביבות

.

לביבות פטריות ופורטבלו

חומרים:

3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים

2 בטטות בינוני מגורדים קלופים

2 בצלים בינוניים קלופים ומגורדים

3 פטריות פורטבלו פרוסות

עלים מ2-3 גבעולי טרגון

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כוסות שמן

1/2 שקית אבקת אפיה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה

מוסיפים את הפטריות והטרגון לתערובת בסיס

מתבלים במלח ופלפל

מטגנים את הלביבות

.

לביבות עשבי תיבול

חומרים:

3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים

2 בטטות בינוני מגורדים קלופים

2 בצלים בינונים קלופים ומגורדים

2 כפות שמיר קצוץ

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות בצל ירוק

2 כפות טרגון

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כוסות שמן

½ שקית אבקת אפיה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה

מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הטרגון והגבינה לתערובת הבסיס

מתבלים במלח ופלפל

מטגנים את הלביבות

.

אין לכם זמן או כוח להכין את הלביבות בעצמכם? תוכלו לקנות אותן גם במעדניה של גולדשטיין.

.

לעוד מתכונים ללביבות