הבלוג של אסתר דולב

estid290651

ילידת קיבוץ עין חרוד,1951 גרה כיום בישוב קהילתי בגליל המערבי,צורית מתחזקת מתחם אירוח הכולל : מסעדה ביתית,סטודיו לאמנות. המקום מספק- ארוחות,סדנאות בישול,סדנאות יצירה

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מיוני 2013

סלט שרימפס זה נוצר בהשראה קיצית, כאשר חיפשתי משהו קליל,גם בטעם וגם באופן ההכנה מצד אחד. מצד שני שיעשה רושם מיוחד שבא לטרוף מיד. הוספה של פרחי מאכל מוסיף צבע ועינין נוסף. מתאים כמנה ראשונה בארוחה קיצית וגם מתאים בתור ‘טאפס’

14/07/2013

סלט שרימפס על אנדיב

החומרים:

2 ראשי אנדיב מחולקים לעלים

1 שקית שרימפס גדולים מופשרים (לא מבושלים !)

1 לימון

2 כפות מיונז משובח (רצוי להכין לבד)

2 שיני שום כתושות

2 כפות פטרוזליה קצוצה

2 ענפי טימין

2 כפות עירית קצוצה

מלח ופלפל

פרחי לבנדר ופרחי כובע הנזיר

אופן הכנה:

1. לבשל את השרימפס במים רותחים עם מיץ לימון כ 4 דקות

2. לצנן הייטב, לחתוך את השרימפס לחתיכות גסות ולהניח בקערה

3. להוסיף גרירת קליפת לימון,מיץ לימון,מיונז משובח,שיני שום כתושות,עשבי תיבול

לתבל במלח ופלפל לפי הטעם לערבב קלות.

4. להגשה: להניח כף גדושה של סלט השרימפס על עלה אנדיב ולקשט בפרחים

עוד מהבלוג של אסתר דולב

תצוגה מקדימה

מתכון לחטיפי גב' עיזים עם בטטה ומרוה

מתכון  לחטיפי גב' עיזים ובטטה : חומרים: 1 גליל גב' 'פרומעז' או דומה לה בצק עלים חמאה מרודד 2 בטטות מבושלות וקלופות עלי מרוה אופן הכנה: 1. לפתוח את הבצק ולחלק אותו בעזרת גלגלת לריבועים של 2 סמ' על 2 סמ' 2. לחתוך את...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

סורבה לימונצ'לו עם סורבה רימונים

סורבה לימונצ'לו חומרים: 11/2 כוסות סירוף סוכר  קר מבושל עם צרור גדול של נענע ו/או ענף גרניום לימוני 3 כפות תרכיז לימון של פריגת 3 כוסות מים קרים 1 כוסית ליקר לימונצ'לו כמה טיפות מי זוהר (לא הכרחי) 2 כפות גרירת קליפת...

תגובות

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

עוגת תפוחים מיוחדת

עוגת תפוחים לתחתית: 7 תפוחי עץ גרני סמיט שלמים קלופים וללא ליבה קונפיטורת משמשים/חבושים/הדרים 1 כוס סוכר 100 גרם חמאה ללא מלח ½ כוס אגוזים שבורים גס (אגוזי מלך/פקאנים/ברזיל) לעוגה שמעל: 4 ביצים מופרדות...

תגובות

פורסם לפני 7 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה