אמא לחמישה ילדים ,נשואה בהרבה אושר ואהבה ,בעלת עסק לטקסטיל יחודי chic&comfy, רוכשת אהבה גדולה מאוד לבישול ואפיה , אוהבת ספורט במינונים נמוכים,פעילה בהתנדבות בעמותת מעגל נשים 911 הרצליה-כ.שמריהו.מכורה לדיגיטל.
עדכונים:
פוסטים: 59
החל מאוקטובר 2017
14/05/2019
אנחנו חיים עידן טכנולוגי מלא חשיפה לתמונות מכל סוג שהוא. זה באמת לא ממש משנה אם את האופה הכי יצירתית וטובה, אם את לא מצליחה להעביר את זה בעזרת התמונה של המתכון שלך.
ככה זה היום ולכן כאשר פורסמה בפייסבוק בקהילת רגע מתוק הזמנה לסדנת צילום אוכל בסמרטפון, מיד נרשמתי. אני כל כך אוהבת לאפות וכל כך אוהבת לשתף אתכם במתכונים שלי, ולכן היה חשוב לי שהם יצולמו בצורה הנכונה והמגרה ביותר.
הגענו ביום ראשון אחה״צ למתחם התחנה בת״א לסטודיו המקסים של הצלם המוכשר ירון בן-חורין. ירון הסביר לנו על חשיפה לאור, על זוויות צילום, על מרכוז, על פוקוס, על רקע ועל עוד הרבה דרכים שיהפכו את התמונות שלנו למגרות ומוצלחות.
אח״כ יצאנו למרחבי מתחם התחנה והתחלנו לצלם בכל זווית וקומפוזיציה אפשרית.
כל כך נהנתי ובעיקר למדתי הרבה מאוד! כיף להיות חלק מקהילת רגע מתוק גם מקבלים ערך מוסף מהדיונים בקבוצה , מתכונים וטיפים על אפיה וגם מדי פעם ניפגשים באוף ליין ומקבלים סדנאות שוות ופינוקים.
אז הנה עכשיו קבלו ממני פינוק מתכון מעולה לעוגיות קווקר עם שוקולד פרה מריר. (מקווה שהתמונות עכשיו יותר מוצלחות )
המצרכים:
11/4 כוסות קווקאר
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/2 כוס קמח חיטה מלאה
1 כפית א.אפיה
1/2 כוס שוקולד פרה מריר קצוץ
ההכנה:
קוצצים את השוקולד
מערבבים את כל החומרים בקערה
מרפדים תבנית בנייר אפיה
מניחים עם כפית גבעות קטנות עם רווחים בניהן
מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות ואופים עד להשכמה
מצננים על גבי רשת מכניסים לקופסא אטומה
בתיאבון!
עוגיות גרנולה שוקולד קלות להכנה וטעימות מאוד.
תיזכרו אהבה לא תציל את העולם אבל היא תעשה אותו מקום טוב יותר לחיות בו!
יעל טייץ
Chic&Comfy
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות