הבלוג של יעל טייץ

מתבגרת מחדש

אמא לחמישה ילדים ,נשואה בהרבה אושר ואהבה ,בעלת עסק לטקסטיל יחודי chic&comfy, רוכשת אהבה גדולה מאוד לבישול ואפיה , אוהבת ספורט במינונים נמוכים,פעילה בהתנדבות בעמותת מעגל נשים 911 הרצליה-כ.שמריהו.מכורה לדיגיטל.

עדכונים:

פוסטים: 59

החל מאוקטובר 2017

בעידן של היום אם את לא יודעת לצלם את האוכל שלך כמו שצריך אז זה לא באמת משנה אם הוא הכי טעים בעולם

14/05/2019

אנחנו חיים עידן טכנולוגי מלא חשיפה לתמונות מכל סוג שהוא. זה באמת לא ממש משנה אם את האופה הכי יצירתית וטובה, אם את לא מצליחה להעביר את זה בעזרת התמונה של המתכון שלך.

ככה זה היום ולכן כאשר פורסמה בפייסבוק בקהילת רגע מתוק הזמנה לסדנת צילום אוכל בסמרטפון, מיד נרשמתי.   אני כל כך אוהבת לאפות וכל כך אוהבת לשתף אתכם במתכונים שלי, ולכן היה חשוב לי שהם יצולמו בצורה הנכונה והמגרה ביותר.

הגענו ביום ראשון אחה״צ למתחם התחנה בת״א לסטודיו המקסים של הצלם המוכשר ירון בן-חורין. ירון הסביר לנו על חשיפה לאור, על זוויות צילום, על מרכוז, על פוקוס, על רקע ועל עוד הרבה דרכים שיהפכו את התמונות שלנו למגרות ומוצלחות.

ירון בן - חורים

אח״כ יצאנו למרחבי מתחם התחנה והתחלנו לצלם בכל זווית וקומפוזיציה אפשרית.

כל כך נהנתי  ובעיקר למדתי הרבה מאוד!  כיף להיות חלק מקהילת רגע מתוק גם מקבלים ערך מוסף מהדיונים בקבוצה , מתכונים וטיפים על אפיה וגם מדי פעם ניפגשים באוף ליין ומקבלים סדנאות שוות ופינוקים.

אז הנה עכשיו קבלו ממני פינוק מתכון מעולה לעוגיות קווקר עם שוקולד פרה מריר. (מקווה שהתמונות עכשיו יותר מוצלחות )

המצרכים:

11/4 כוסות קווקאר

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

2 ביצים

1/2 כוס קמח חיטה מלאה

1 כפית א.אפיה

1/2 כוס שוקולד פרה מריר קצוץ

מצרכים לעוגיות גרנולה שוקולד

ההכנה:

קוצצים את השוקולד

שוקולד

מערבבים את כל החומרים בקערה

קערה

מרפדים תבנית בנייר אפיה

מניחים עם כפית גבעות קטנות עם רווחים בניהן

לפניאפיה

מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות ואופים עד להשכמה

בתנור

מצננים על גבי רשת מכניסים לקופסא אטומה

בתיאבון!

עוגיות גרנולה שוקולד קלות להכנה וטעימות מאוד.

עוגיות גרנולה שוקולד קלות להכנה וטעימות מאוד.

 

תיזכרו אהבה לא תציל את העולם אבל היא תעשה אותו מקום טוב יותר לחיות בו!
יעל טייץ
Chic&Comfy

 

עוד מהבלוג של יעל טייץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

את לא חייבת להיות 100% בכל מה שאת עושה אלא 100% מאושרת עם זה

התיישבתי לכתוב כי היה לי שבוע מטורף כזה שבוע עמוס בפעילויות וחוויות שאני מרגישה שהבטן מתפוצצת ואני חייבת לכתוב, אבל יש לי כ״כ הרבה בלאגן וכ״כ הרבה דברים שקרו ואני לא יודעת מה לכתוב איך לפרק את זה למשהו ברור וקריא איך אני...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה