לאחר הצלחת סיבוב ההופעות עם מירי מסיקה, החברי להקת 'מלכי הצוענים' שהגיעו לישראל מארחים את שלומי שבת.
הלהקה הנפלאה הגיע לארבע הופעות: בת״א, באר שבע וחיפה נותר עוד המופע האחרון היום בחיפה.
על המופע
אך איזו חגיגה, כמה התגעגעתי לימים בהם הכול היה פשוט יותר ושמח. צללתי בשמחה לחגיגה הספרדית עם הלהקה שהפכה לסמל של המוזיקה הספרדית.
כחלק משיתוף הפעולה עם שלומי החליטו חברי הג׳יפסי קינגס להקליט גרסה ספרדית בינלאומית ללהיטו של שלומי ״ואני שר״.
השיר אשר כבש את תחנות הרדיו והפליליסטים בישראל ובמשך חמישה שבועות היה השיר המושמע בארץ.
https://www.youtube.com/watch?v=Fu8ZsSrhx90
הייתי במופע בהיכל התרבות תל אביב הטמפרמנט ,הקצב, האנרגיה המחשמלת וסוחפת , כבשו אותי, זו חוויה מדהימה שחודרת לנשמה ומרקידה אותה.
הסתכלתי על הקהל סביבי, הקהל יצא מגדרו. האוויר סער, הג'יפסי קינגס הרימו את היכל על התרבות על הרגליים לחגיגה אמיתית כמו שרק הם יודעים.
אליהם הצטרף שלומי שבת וביחד ביצעו לראשונה את הלהיט "ואני שר" בעברית ובספרדית.
לינקים ל-3 שירים מהמופע המשובח והראשון שהתקיים ביום ראשון בהיכל התרבות
השירים המצורפים הם:
הג'יפסי קינגס יחד עם שלומי שבת: ואני שר voy a cantar
BAILAME
DJOBI DJOBA
השירים באדיבות אגואיסט הפקות- קרדיט צילום אלכסנדר מולגן
על הלהקה
להקת ה״ג׳יפסי קינגס״ (Gipsy Kings), הינה הסמל של המוסיקה הספרדית. הלהקה חידשה ב1980 את השיר הדרום אמריקאי "באמבולאו" שהפך ללהיט עולמי ובאותה השנה הקליטה את האלבום " Gipsy Kings" שמכר מיליוני עותקים בעולם. בין הלהיטים המוכרים של הלהקה: "ג'ובי ג'ובה", "וולארה", גרסת כסוי לשיר של דומניקו מודוניו, והקאבר הנודע של הלהיט "Hotel California” של ה Eagels .
אחד מלהיטיהם הגדולים "UN AMOR", מבוצע על ידם בסצינת הפתיחה של סרטו של ג'ון טורטורו THE JESUS ROLLS בו הוא שב לגלם את דמותו האייקונית של חסוס ,שחקן הבאולינג המוכר לכולם מסרט הקאלט "ביג לבובסקי".
ולקינוח אי אפשר בלי, תראו את הקהל רקדנו, ולא נתנו להם לעזוב…
מופע אחרון: 20 באפריל 2022, מרכז הקונגרסים חיפה
רכישת כרטיסים תל אביב ובחיפה: אתר "לאן": www.leaan.co.il או בטלפון 8780*
רכישת כרטיסים עומר: אתר "שפע": www.ticket4u.co.il או בטלפון 8949*
צילום: נירה פרי
שלכם ובשבילכם,
נירה פרי
בלוגרית לייף סטייל, מאמנת המתמחה באימון נשים