בשורה משמחת וחגיגה לרגישים לגלוטן ולצליאקים: מעכשיו תוכלו להינות מגלידת "אוריאו" המכילה שברי עוגיות אמיתיות – ללא גלוטן.
לראשונה בישראל – רשת הגלידריות "וניליה" מכריזה על על מהפכה בריאה בתחום הגלידות. לכל הרגישים לגלוטן: מעתה, יוכלו ליהנות מגלידת "אוראו" ללא גלוטן בכל סניפי רשת הגלידריות האיכותית "וניליה" ברחבי הארץ. הרשת פיתחה גלידה ללא גלוטן בטעם "אוראו", והטמיעה בתוכה שברי עוגיות "אוראו" אמיתיות.
עוגיות "אוראו" נטולות הגלוטן משווקות אך ורק בארה"ב, ו"וניליה" לא חסכה במאמצים ובהשקעה כדי להביא אותן ארצה. העוגייה עצמה זהה בטעמה לחלוטין לעוגיית "אוראו" המפורסמת המקורית, המכילה גלוטן. במבחני טעימה קפדניים שנערכו לה לא הצליחו הטועמים המנוסים להבדיל בין העוגייה ללא גלוטן לזו המכילה גלוטן.
"העובדה ש"וניליה" מייבאת את עוגיות "אוראו" ללא גלוטן לישראל היא לא מקרית: הרשת מגלה מחויבות גבוהה לצרכיהם של צליאקים ולרגישים לגלוטן, שמספרם גדל מדי שנה, ובסניפיה יש מבחר גדול של טעמים ומוצרים ללא גלוטן, כמו קרפ ללא גלוטן ומבחר גדול של טעמי גלידות ללא גלוטן," אמר אסף בלנק, מנכ"ל וניליה. "אנחנו מאמינים שגם אנשים שחייבים לצרוך מזון ללא גלוטן אין פירושו של דבר שהם חייבים לוותר על הטעם או האיכות של המוצר, ואנחנו מקפידים לתת ללקוחות האלה את הגלידה הטובה ביותר שאנחנו מסוגלים לייצר."
ניתן להשיג ב כ- 21 סניפי רשת "וניליה" ברחבי הארץ, מחיר 18 ₪ למנה.