קובה אורז עם בשר

מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

להכנת המלית

10 כפות שמן
4 בצלים קצוצים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית הל טחון
1 קילו בשר בקר

אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בסיר סולתם ולאחר מכן שוטפים היטב את האורז ומוסיפים אותו למים שמרתיחיחם.
מבשלים במשך 20 דקות ואז מסננים ושוטפים.
לאחר מכן מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים את שאר החומרים להכנת המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בנייר ניילון נצמד מאחסנים במקרר ל3 וחצי שעות.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוסיפים את התבלינים ומממשיכים לבשל עוד
20 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין.