פשטידת תירס

מרכיבים

300 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 שמנת בישול
4 כפות קמח
4 ביצים L
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שח

מרכיבים

300 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 שמנת בישול
4 כפות קמח
4 ביצים L
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
500 גרם קוטג
2 קופסאות שימורים של גרעיני תירס

חצי כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות
לוקחים קערת נירוסטה איכותית  ומערבבים את כל מרכיבי הפשטידה עם מטרפה ׁ(את השאריות זורקים לתוך פח ברבנטיה).
משמנים את התבנית בחמאה שהמסנו ומפזרים 4 כפות פירורי לחם.
יוצקים את התערובת שיצרנו לתוך תבנית ודופקים על השיש 3 דפיקות להוצאת האוויר.
מפזרים את פתיתי הגבינה מעל הפשטידה ואופים במשך 35 דקות או עד להזהבה של הפשטידה.
קוביות בטטה או גרגירי תירס