פסטה טובה מתחילה ב…רוטב!

 "רסק עגבניות אורגני" מאיטליה של חברת "תבואות"- ללא תוספת סוכר, מלח או חומרים משמרים.

הרסק מתאים להעשרה ולשדרוג של מגוון מאכלים ורטבים ובהם שקשוקה, רוטב לפיצה או לפסטה, ממולאים, קטניות, מרקים ועוד.

ומה שאהבתי בו בעיקר הוא שהוא לא רסק חמוץ, אין לו את החמיצות האופיינית לרסק עגבניות וזה מה שהופך את הרוטב לפסטה לטעים ביותר.

הסוד לפסטה טובה הוא להשתמש ברוטב איכותי.

"רסק עגבניות אורגני" מאיטליה של חברת "תבואות"- ללא תוספת סוכר, מלח או חומרים משמרים.

הרסק מתאים להעשרה ולשדרוג של מגוון מאכלים ורטבים ובהם שקשוקה, רוטב לפיצה או לפסטה, ממולאים, קטניות, מרקים ועוד.

ומה שאהבתי בו בעיקר הוא שהוא לא רסק חמוץ, אין לו את החמיצות האופיינית לרסק עגבניות וזה מה שהופך את הרוטב לפסטה לטעים ביותר.

הרסק של "תבואות" מיוצר באיטליה מעגבניות אורגניות, אשר גודלו ללא חומרי הדברה, דשנים כימיים או הנדסה גנטית. הרסק מוצע בקופסה קומפקטית ונוחה לשימוש במשקל 70 גרם – כך שרוב הסיכויים הם שלא תצטרכו לאחסן שארית במקרר.

רסק עגבניות מיוצר מעגבניות בשלות ועם זאת קשות, והוא משמש כמרכיב במתכונים שונים. מדובר במעין משחה סמיכה בצבע אדום כהה, המיוצרת בשתי רמות של ריכוז – 22°BX ו- 28°BX (BX הוא קיצור המילה בריקס, שמשמעה אחוז החומר היבש/מוצקי העגבנייה בנוזל). באופן כללי, הרסק המרוכז יותר מתאים יותר למרקים ולקדירות, ואילו המרוכז פחות מתאים לרטבים ולבישול קצר יותר. הרסק האורגני של תבואות בריכוז 22°BX.

כשרות: פרווה, בד"צ מהדרין מילאנו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

לילך
בלוג על אמהות, בריאות, טבע, יופי, אופנה, נשים ואוכל טוב ובריא ♥ בקרו אותנו גם בדף הפייסבוק "אמא טבע".