פסטה אדומה

מרכיבים

1 קילו פסטה ספגטי
1 קילו עגבניות
2 כפית מלח דק
2 כפית אורגנו יבש
קורט פלפל שחור דק
2 כף שמן זית

מרכיבים

1 קילו פסטה ספגטי
1 קילו עגבניות
2 כפית מלח דק
2 כפית אורגנו יבש
קורט פלפל שחור דק
2 כף שמן זית
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
2 שן שום

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה עם סיר סולתם לפי ההוראות הרשומות.
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהאורגנו ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות ולאחר מכן מוסיפים
את האורגנו ומערבבים ומכבים את האש.
אחרי שהפסטה מוכנה מוסיפים את הרוטב ומערבבים
מפזרים אורגנו מעל ומגישים לשולחן.