עוגיות גבינה ושוקולד צ’יפס

מרכיבים

מרכיבים:
340 ג’ חמאה קרה מהמקרר
500 ג’ קמח
200 ג’ סוכר

מרכיבים

מרכיבים:
340 ג’ חמאה קרה מהמקרר
500 ג’ קמח
200 ג’ סוכר

שכבת הגבינה:
400 ג’ גבינה לבנה 9%
200 ג’ סוכר
2 ביצה
חצי כוס שוקולד צ’יפס לבן
400 ג’ שמנת חמוצה

אופן ההכנה

יש לחתוך את החמאה לקוביות ואז לשים במערבל יד עם הקמח והסוכר, מקפלים את המצרכים עם וו המיקסר לפירורי בצק ואוספים את הבצק לכדור.

לחמם תנור ל 200 מעלות.

לחתוך רבע מהבצק ולשים בהקפאה ל 15 דקות.

את חלק הבצק שנותר לרדד למלבן בגודל 20X40 קצת פחות וניתן להניח על משטח במקור של מייבש כלים סולתם.

להכניס לתנור ולאפות כ 35 דקות עד להזהבת הבצק, מוציאים ומקררים 3 דקות.

את מצרכי הגבינה מניחים ומערבבים בקערה ושוופכים באופן אחיד על שכבת הבצק שהכנו,מחזירים לתנור ואופים כ 35 דקות.

מוציאים את הבצק מההקפאה ומפזרים על שכבת הגבינה באופן שווה ומחזירים לתנור ל-25 דקות.

מקררים מספר שעות ומגישים.