לפני 3 שנים ניסיתי להכניס שותפה עסקית לחיי , שרונה נשר , זו הייתה חוויה מכוננת , אמנים הם לעיתים קרובות רחוקים מלהיות אנשי מספרים. והמציאות של אשת אקסלים מדופלמת בחיי שדרגה את כל יכולות הבנת העסק שלי. במקרה היא הייתה גם אמא במשרה מלאה, בשלנית מוצלחת ועמוסה בכל שעות היממה. כשייבבתי מדי פעם אנחות קנאה על העוגות הנפלאות שתמיד חיכו לי במשרד שלה , היא צחקה ואמרה לי : מה זה לא יודעת לאפות? הילד שלי מתעלף הכי הרבה על עוגת שוקולד מיקרו ב 8 וחצי דקות, בואי ארשום לך את המתכון,אפילו את תצליחי. האורחים בחיים לא יידעו איפה הכנת אותה.
אז ככה זה עובד:
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
4 כפות גדושות של קקאו
1/2 כוס מיים רותחים
1/2 כוס יין/מיץ תפוזים
מערבבים הכל לתערובת חלקה
2 ביצים
1/2 כוס שמן
מערבלים טוב
מוסיפים לתערובת השוקולד
אפשר סוכר וניל או קינמון- לא חובה , פעם ראשונה שבכלל שמתי לב שגם זה כתוב בדף המוכתם משימוש יתר.
והכי חשוב: 8 וחצי דקות במיקרו והעוגה מוכנה
כל מה שצריך זה פיירקס שמתאים למיקרו בגודל שיאפשר לו להסתובב, אפילו את זה הייתי צריכה ללכת לקנות.
כך נראיית הבלילה שבמיקרו:
ככה נראיית סופר אמא:
ככה אני מנקה , עם המכשיר ללכידת עכבישים שמפחידים את הילדה, נדמה לי שבעגה המקצועית קוראים לו שואב אבק ידני
באמצע עוגת המיקרו יוצאות בועות לא חינניות, אל דאגה , שמנת מתוקה מעורבבת עם שוקולד חלב ושוקולד מריר בפינג'אן קטן מעלימים גם את זה. ערימת סוכריות צבעוניות והעוגה לגן, או למסיבת הפיות שהילדה ביקשה בהפתעה ואין זכר לבועות או למיקרו.
והופ קסם , ככה נראיית העוגה
אם מגיעים אורחים בהפתעה, ריח ניחוח של אפיית עוגת שוקולד ממלא את הבית בלי מאמץ.
למעשה את התפקיד הזה יוכל למלא גם סיר עם מים ואבקת כביסה שיגרמו לבית להריח כמו זר פרחים נקי ורענן תוך דקות ספורות.
ולגבי השותפה, דרכינו נפרדו כשהוזמנתי להציג את הקולקציה במוזיאון נורטון בפלורידה בפעם הראשונה ובברכתה האוהבת יצאתי לדרך אמנותית חדשה , אבל בדרך זכיתי לידע כלכלי עסקי נרחב , חברת אמת חדשה ובעיקר בזכות להיות סופר אמא בכל הזדמנות עם עוגת שוקולד מהירה.
ולמי מכם שזקוק להבנה על היתכנות העסק שלו, לאן להמשיך, איך לתכנן תזרים וגדילה והתנהלות פיננסית נכונה . אני חולקת בשמחה עוגה ושותפה.
———-><———-><———-><———-
רוצים לראות מה אני עושה? בואו לבקר באתר הבית שלי
רוצים לראות אותי לייב? מוזמנים לערוץ היוטיוב שלי
הכי הרבה אני אוהבת לעדכן את האינסטגרם שלי
והמתנות הכי שוות בחנות האטסי שלי