מתכון פסטה פלפלים

מרכיבים

3 עגבניות
2.5 שיני שום
רבע בצל
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט בזיליקום
2.5 כפות רסק עגבניות
קורט פלפל
2 פלפל אדום
פנה חיטה מלאה 200

מרכיבים
3 עגבניות
2.5 שיני שום
רבע בצל
2 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט בזיליקום
2.5 כפות רסק עגבניות
קורט פלפל
2 פלפל אדום
פנה חיטה מלאה 200 גרם
אופן ההכנה
מרתיחים את הפסטה בתוך סיר פסטה עם מים רותחים ומעט משמן הזית עם המלח ובודקים את רמת הרכות הרצויה.
מסננים עם מסננת לאידוי ירקות ומניחים בצד.
עם סיר סוטז' מטגנים את שמן הזית והבצל וכעבור 4 דקות מוסיפים את השום הקצוץ לעוד 3 דקות טיגון ביחד עם העגבניות
והבזיליקום,רסק העגבניות המלח וקורט פלפל שחור.
לאחר מכן נוסיף כוס מים מורתחים בכדי שהרוטב לא יתייבש ונמשיך לבשל כ-20 דקות על אש נמוכה עם מכסה.
יש לבדוק במהלך הבישול אם נדרש להוסיף עוד מים.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים את הפלפלים עד שהם משחימים וחותכים לרצועות ומוסיפים לרוטב.
ממשיכים לבשל במשך רבע שעה ומערבבים את הפסטה במהלך הבישול.
בתאבון