כרוביות בוטיק

מרכיבים:

כרוביות גדולה
4 ביצים לא גדולות
8 כפות שמן
4 כפות קוטג’
2 כוס קמח
פירורי לחם
2 פלפל שחור ג

מרכיבים:

כרוביות גדולה
4 ביצים לא גדולות
8 כפות שמן
4 כפות קוטג’
2 כוס קמח
פירורי לחם
2 פלפל שחור גרוס דק
קורט מלח
40 ג’ גבינה מגורדת
3 ביצה

אופן ההכנה

חולטים את הכרובית על להתרככות ומעיכה,מערבבים את כל המוצרים שהונחו בתוך קופסאות סיסטמה ומקפיאים
למשך 35 דקות,לאחר מכן עם ידיים מעט רטובות יוצרים חתיכות עגולות שהיו בתוך סיר קוסקוס סולתם ומקפיאים למשך חצי שעה,לאחר הסיון מברישים עם ביצים ומצפים
עם פירורי לחם.
אופים בחום בינוני 190 מעלות במשך 25 דקות על צד אחד ועוד 10 דקות על צד שני עד להזהבה.