לטעמי, שוקולד פנדה הוא השוקולד הטבעוני הכי טעים שיש היום, עולה בטעמו המשובח אף על אלו המגיעים מעבר לים.
ובהתאם לדרישה המפעל הישראלי הקטן גדל במהירות, תוך כדי שהוא משפר ומחדש את הטעמים, העיצוב של קוביות השוקולד ועיצוב האריזות.
הטבלאות והחטיפים עברו שדרוג וקיבלו עיצוב ייחודי שמעניק חווית טעם משופרת, עם מילוי עשיר יותר ופריסה עשירה יותר של הקרם והציפוי בכל קובייה.
פנדה הוא ממתק שוקולדי טעים, קרמי ונקי מחלב. הייחודיות של המותג היא בהיותו זהה לחלוטין בטעמו לשוקולד החלב המקורי. שוקולד פנדה משלב בין הנאה, טעם ומרקם, לבין שמירה על החי.
החברה הוקמה על ידי דניאל ואליה ברקת, אשר חיפשו מענה לצורך אישי, למוצר שוקולדי ייחודי שיעניק את החוויה החלבית והקרמית גם בגרסה הטבעונית. לאחר שנים של ניסיונות במטבח הביתי, פותח המתכון המנצח, ויחד עם תמיכתה ההדוקה של הקהילה, עבר המוצר לייצור שיוכל לעמוד בקצב הביקוש. כיום, נמכרת סדרת המוצרים בכל רשתות הטבע המובילות, ברשתות שיווק נבחרות ובארצות הברית.
סדרת המוצרים בעיצוב החדש של פנדה כוללת טבלאות ממתק שוקולדי ב- 9 טעמים: קלאסי, קרם בוטנים, קרם נוגט, שברי אגוזי לוז, שברי קרמל ומלח גס, לבן, לבן עוגיות, מריר במילוי קרם קפה ומריר במילוי קרם קוקוס.
בנוסף משווקת פנדה חטיפים בטעם שוקולד בתוספת פיסטוק חלבה, חמאת בוטנים וקורנפלקס, נוגט ופצפוצי אורז וקוקוס קלוי.
מה האהוב עליי? קשה לי לומר, אבל אם תצמידו לי אקדח לרקה אומר שחטיף הפיסטוק חלבה וגם חמאת הבוטנים והקורנפלקס הם המועדפים עליי.
בפיסטוק חלבה ממש מרגישים את טעמי הפיסטוק ואני לא מכירה חטיפים נוספים כאלו מיוחדים, לא ברגיל ובטח שלא באופציות הטבעוניות.
ויש יותר ישראלי מקורנפלקס? הטעם המתפצפץ בפה בשילוב שוקולד מושלם!
"הופתענו לגלות שלמרות הצמיחה החדה והחדשנות הרבה בתחום המזון הטבעוני, אין כמעט ממתק שוקולד חלב טבעוני בשוק האמריקאי", אומר דניאל ברקת, מבעלי החברה, "אז התחלנו לפני כשנה וחצי לשווק את פנדה בארה"ב דרך מכירות אונליין. הביקוש הרב גרם לנו להבין שיש פוטנציאל עסקי גדול, ולכן אנחנו מרחיבים את הפעילות לרשתות השיווק בארה"ב". לדבריו, החזון של פנדה הוא להגיע לעידן בו ממתק שוקולד טבעוני יהפוך מאלטרנטיבה לברירת מחדל ויחליף את השוקולד החלבי היום-יומי.
כשר פרווה למהדרין בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת ורבנות טבעון.
להשיג ברשתות הטבע והשיווק ברחבי הארץ.