בשר טחון עם פתיתים וירקות

מרכיבים

2 בצל חתוך קטן

600 ג’ בשר בקר טחון

כפית כורכום

קורט קינמון

פלפל שחור גרוס

מרכיבים

 

2 בצל חתוך קטן

600 ג’ בשר בקר טחון

כפית כורכום

קורט קינמון

פלפל שחור גרוס

מלח

600 ג’ בשר עוף טחון

2 כוס פתיתים

4 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

כף פפריקה

 

 

אופן ההכנה

 

טוחנים את הגזר מספר דקות ומוסיפים את הבצל שאוחסן באמצעות קופסאות סולתם,מוסיפים

את הבשר ומטגנים תוך כדי בחישה עד לשינוי הצבע של הבשר,מוסיפים תבלינים ומים ובוחשים מספר דקות.

מוסיפים את הפתיתים לבשר וממשיכים במלאכת הבישול.